|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v trtici
15.12.2008 8:34:45   
Anonimen
Živjo punce,

prosim za pomoč. Že 3 dni imam bolečine v trtici. Nisem padla oz. se udarila, bolečina se je pojavila sama od sebe. sem v 11. tednu in me zanima ali je bolečina lahko povezana z user posted image .
Hvala vam v naprej.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v trtici
15.12.2008 8:41:24   
Anonimen
Bodi brez skrbi, to spada pod nosečnike težave.Telo daje prostor dojenčku, ki raste v tebi.Kosti mednice se širijo, tako pričakuj še kašno bolečo kost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2008 9:28:47   
a.jda
Meni se je začelo že takoj na začetku nosečnosti. Najprej bolečine v medenici, nato v trtici, potem križ, nato išijas, pa nisem imela prej nikoli težave s križem. Sedaj v 28 tednu se je stanje malo izboljšalo, sem pa malo več kot 1 mesec v bolniški, ker dokler sem hodila v službo so se bolečine stopnjevale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2008 9:44:19   
mayflower
Sem v 20.tednu in en teden je kar so se mi začele bolečine v trtici. Dobro, da sem na bolniški, ker mi določeni gibi povzročijo tako bolečino, da kar zavriskamuser posted image res upam, da bo prehodno, ker je zelo nadležno, saj niti vstat s stola ne morem normalno.
V prvi nosečnosti  nobenih težav, zdej pa vse po vrstiuser posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2008 11:26:20   
anci banci
mene je od prve dneva nosečnosti začel boleti križ in trtica

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2008 12:19:07   
Melika

Hvala vam vsem za odgovore!! Sem pomirjena.user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2008 22:39:51   
romys
Mene je tudi bolela. Zal ne vem vec, v katerem tednu se mi je bolecina pojavila. Sam zal po porodu takoj ne mine. Jaz sem ze vec kot 7 mesecev po porodu in me obcasno se boli (bolecina je sicer milejsa kot med nosecnostjo). Se posebno zvecer (evo, ravno zdaj jo cutim).

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2008 9:36:52   
Najaa
Joj, mene pa zadnje tedne, od kakega 22., tudi tako boli trtica! In skoz je sam huje. Včeraj sem se skoraj zjokala od te bolečine. user posted image

(odgovor članu romys)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.12.2008 11:01:02   
Anonimen
Meni se je pa to zgodilo po porodu. Sem imela take težave, da me je zdravnica poslala celo na slikanje. In diagnoza - premaknjene kosti kot posledica nosečnosti in poroda. Se je pa zadeva unesla, danes je vse bp.

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?