|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v trebuhu levo spodaj
12.3.2008 19:31:43   
lenča30
user posted image Imam dokaj hude bolečine v spodnjem delu na levi strani trebuha, posamično me ful zašpika
sem v 35 tednu nosečnosti, to bo moj tretji porod, kaj mislite ali je to to, mislim popadki.
kako zgleda bolečina sem že malo pozabila, ker je med otroki 5letna razlika.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 12.3.2008 20:47:05 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BOLEČINE V TREBUHU LEVO SPODAJ
12.3.2008 20:02:56   
bastian111
Žal ti ne vem svetovati,pojdi ali pokliči svojega G.Lp

(odgovor članu lenča30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2008 20:51:19   
Acjom1
Jaz bi na tvojem mestu poklicala zdravnika. Drugače pa še nimam izkupenj kako zgleda pred porodom user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2008 22:20:26   
Naja30
Po moje to niso popadki. Popadki se začnejo z otrdevanjem trebuha, bolečina se širi v križ. Ne vem, no vsaj pri meni je bilo tako. Pokliči G, da boš mirna.

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2008 9:13:41   
kekec in mojca
Tudi jaz sem v 35. tednu in moram priznati, da me boli enaka stvar kot tebe, Lenča. Kar zoprno je. Ko sem svojo G vprašala, zakaj se to dogaja, mi je rekla, da me zategujejo vezi in da me bo še bolj bolelo, ker sem bila že pred porodom pretežka.

Ta bolečina, ki jo opisujem, je ostra in boli konstantno ves čas. Kolikor se spomnim svojih popadkov, pa so bili podobni krčem ob driski pomnoženo z 10. user posted image Popadki so prišli in so minili.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Nakupovanje
patkapatatka

Kje najpogosteje nakupujete za vaše otroke?

na spletu (7%)

v trgovini (93%)

Število vseh glasov: 193

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!