|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v trebuhu
26.12.2004 11:13:33   
malika
Od včeraj zvečer imam težave in ne vem s čem naj jih povežem. Začelo me je bolet v žlički, danes proti jutru (zdaj sicer hvalabogu vedno manj) pa sem dobila prave krče v trebuhu-v predelu popka in imam tudi zelo redko blato.Pod trebuhom je zaenkrat še hvalabogu vredu, ampak me je začela grabit panika.
Ima katera podobne izkušnje in kaj naj bi to bilo? Bi vseeno morala k zdravniku?

Hvala

9,2/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bolečine v trebuhu
26.12.2004 11:39:16   
mehurčica
Mene je v žlički bolelo proti koncu nosečnosti. In to zelo. Komaj po porodu sem nekje prebrala, da to ni vredu. Sem pa revije posodila prijateljici, tako da ne morem it še enkrat pobrskat.

Upam, da ti bo katera še kaj odgovorila. Če ne pa pokliči ginekologinjo.

Lp:muca:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bolečine v trebuhu
26.12.2004 11:57:55   
Maša
Hojla,...jaz pa sem danes ponoci okrog popka imela take mocne krce kot hudi menstrualni, prav tako okol popka,...moja G. mi je za zadnjic rekla, da gre za crevo in s tem povezano slabo prebavo! Tko da mislim da nama ni porebno skrbeti, drugace pa jaz sem nekje v 16.tednu.

SRECNO!:nosecka:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bolečine v trebuhu
26.12.2004 20:59:03   
malika
Vseeno malo sumim, da sem se mogla nekak "zastrupit" s hrano, ker mojega tudi trebuh boli.
A lako takšna zastrupitev vpliva na plod? Grem pa itak jutri k dr.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?