Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolečine v spodnjem predelu 3.10.2008 21:51:43
|
|
|
|
Doll
|
Je normalno Kar brez skrbi
|
|
|
|
RE: Bolečine v spodnjem predelu 3.10.2008 21:53:52
|
|
|
|
jasmina_k
|
hvala Doli, res si me potolažla.
|
|
|
|
RE: Bolečine v spodnjem predelu 5.10.2008 19:44:22
|
|
|
|
jasmina_k
|
Kako dolgo pa to traja. saj ne da sem tečna, ampak, rada bi pač vedela, če je to normalo, ker pri meni to traja že od ponedeljka, #danes malo manj#,
|
|
|
|
RE: Bolečine v spodnjem predelu 6.10.2008 11:34:33
|
|
|
|
girly
|
Krči, podobni menstrualnim lahko trajajo tudi do konca prvega trimesečja.
|
|
RE: Bolečine v spodnjem predelu 9.10.2008 22:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem v 5. tednu nosečnosti. Moja zadnja M je bila 9.9 (imela sem jo na 26 dni). Že nekaj dni me občasno špika desno pod popkom (predvidevam, da je tam jajčnik), boli me tudi križ na desni strani in naprej po nogi vse do kolena, vendar te bolečine niso hude. Danes sem bila na sistematskem pregledu in so ugotovili, da imam povišano vrednost eritrocitov v urinu. Na izvidu piše 20-25. Imam povečan beli tok. Ali je imela katera podobno izkušnjo? Ali je lahko to znak IMN?
|
|
|
|
RE: Bolečine v spodnjem predelu 10.10.2008 8:41:48
|
|
|
|
maja24
|
Če bi mela IMN bi te bolelo ko hudič in ne samo špikalo,pač je na začetku špikanje in pa podobne bolečine kot pri M tok da nč bat.Pač noseča si pa ČESTITKE pa čim lepšo in mirno nosečnost ti želim.
|
|
RE: Bolečine v spodnjem predelu 10.10.2008 18:16:17
|
|
|
|
borovnička
|
Mislim, da se je s tem srečevala vsaka nosečnica. Tudi jaz in tudi mene je skrbelo, pa mi je moja G razložila, da je to normalno, ker se maternica širi in se pripravlja na rast malega bitjeca. Čimlepšo nosečnost in zdravega otročka! Pozdravček
|
|
RE: Bolečine v spodnjem predelu 10.10.2008 20:27:28
|
|
|
|
Dali*
|
Predvsem počivaj, ampak spet ne preveč, izogibaj se vožnji z avtomobilom, hoji po stopnicah... Sicer je pa to na začetku normalno.
|
|
|
|
RE: Bolečine v spodnjem predelu 11.10.2008 13:18:00
|
|
|
|
Anonimen
|
moja zadnja menstruacija je bila 10. 9, sem v petem tednu kot ti in prav tako čutim občasno bolečine v spodnejm delu trebuha, včasih tudi rahlo špikanje, pri prvi nosečnosti je bilo podobno, mislim, da je to krčenje maternice in je normalno
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?