|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v spodnjem delu trebuha
26.11.2005 8:07:01   
lenika
Sem v 17. tednu nosečnosti in včeraj zvečer po večerji so se mi pojavile bolečine v spodnjem delu trebuha, ki sem jih občutila nekako kot pritisk na nožnico ali pritisk navzdol. Bolečine niso bile hude a vendar. Ko sem se ponoči dvakrat zbudila sem jih še vedno občutila. Zjutraj sem po zajtrku odšla na veliko potrebo in bolečine so skorajda popolnoma izginile. Mene zanima ali je možno, da to občutim od prebave oziroma črevesja ali menite, da je lahko kaj narobe. A se je kateri že zgodilo kaj podobnega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha
26.11.2005 8:14:27   
Anonimen
Čisto možno,. da od prebavih motenj. Saj vidiš, ko si spraznila črevo, je dobro. Skrbi za prebavo, da te kaj ne zapaca.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2005 10:36:58   
lenika
Bolečine so se zopet pojavile. Res ne vem kaj je to. Prosim kakšna mnenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2005 13:14:10   
rozica11
Oj,

no naj te potolažim, da imam tudi jaz podobne probleme. Skoraj gotovo je razlog v prebavi, ki je lahko v času nosečnosti slabša kot sicer. Meni so se zadnjič take bolečine pojavile pri nakupovanju in to v Avstriji. Glej pač, da se boš zdravo prehranjevala, čim več sadja in zelenjave, tekočine...Malo tudi opazuj kdaj se ti to pojavi - če mpr. zaužiješ kako hrano, ki ti ne paše... To so pač nosečniške tegobe, ki bodo prej ali slej minile, tako da le uživaj...

Lp, user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2005 17:12:19   
lenika
Rožica, hvala za odgovor. Si me kar potolažila. Koliko si pa ti noseča in kdaj se ti je to začelo pojavljat?

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2005 17:27:08   
KODA
Jaz bi tudi rekla,da je to lahko povezano s prebavo.Mogoče si kaj takega pojedla,pa te napenja.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2005 17:44:16   
Anonimen
jaz pa mislim, da so za to krivi hormoni in posledično raztezanje in rast maternice, ki pa lahko tudi pritiska na polno črevesje.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2005 18:01:48   
Nikita***
Sama sem imela prav iste težave točno v 17. tednu, ko me je dva dni zapored zelo bolelo v spodnjem delu trebuha, imela sem občutek, da me vse pritiska dol. Sem šla na preventivni pregled h ginekologinji, ki me je potolažila in povedala, da je to posledica raztezanja maternice. Kar se prebave tiče, imam že vso nosečnost normalno oz. grem 2x dnevno na veliko potrebo, tako da teh mojih bolečin ne bi mogla povezati s prebavo.
Predpisala mi je Spasmex, malo več sem počivala in čez dva dni je bolečina popolnoma izzvenela. Je pa res, da sem se ustrašila, ampak mislim, da ni nič hudega. Srečno!

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2005 19:14:14   
rozica11
Oj,

Lenika no sedaj sem ravno v 19. tednu, vendar se mi zdi da so bolečine malo večje zadnja dva tedna. Sicer je čez dan kar v redu, zvečer me pa začne malo zvijat, ampak sem prepričana da od napenjanja. Pač je telo malo bolj občutljivo ampak bo itak prej ali slej minilo. Če pa bodo bolečine zelo hude pa le povej svojemu zdravniku. Jest sem na začetku nosečnosti padla od bolečin celo skupej, ampak vsega je bila kriva nesveže pripravljena hrana iz restavracije, tako da pazi kaj neseš v usta.

Lep pozdrav in čim manj tegob vsem skupaj...

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ime
honey_bee

Izbrala bi... :)

Nuša (30%)

Neža (34%)

Maša (36%)

Število vseh glasov: 126

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!