Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha 26.11.2005 8:14:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Čisto možno,. da od prebavih motenj. Saj vidiš, ko si spraznila črevo, je dobro. Skrbi za prebavo, da te kaj ne zapaca.
|
|
|
|
RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha 26.11.2005 10:36:58
|
|
|
|
lenika
|
Bolečine so se zopet pojavile. Res ne vem kaj je to. Prosim kakšna mnenja.
|
|
|
|
RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha 26.11.2005 13:14:10
|
|
|
|
rozica11
|
Oj, no naj te potolažim, da imam tudi jaz podobne probleme. Skoraj gotovo je razlog v prebavi, ki je lahko v času nosečnosti slabša kot sicer. Meni so se zadnjič take bolečine pojavile pri nakupovanju in to v Avstriji. Glej pač, da se boš zdravo prehranjevala, čim več sadja in zelenjave, tekočine...Malo tudi opazuj kdaj se ti to pojavi - če mpr. zaužiješ kako hrano, ki ti ne paše... To so pač nosečniške tegobe, ki bodo prej ali slej minile, tako da le uživaj... Lp,
|
|
|
|
RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha 26.11.2005 17:12:19
|
|
|
|
lenika
|
Rožica, hvala za odgovor. Si me kar potolažila. Koliko si pa ti noseča in kdaj se ti je to začelo pojavljat?
|
|
|
|
RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha 26.11.2005 17:27:08
|
|
|
|
KODA
|
Jaz bi tudi rekla,da je to lahko povezano s prebavo.Mogoče si kaj takega pojedla,pa te napenja.
|
|
RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha 26.11.2005 17:44:16
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa mislim, da so za to krivi hormoni in posledično raztezanje in rast maternice, ki pa lahko tudi pritiska na polno črevesje.
|
|
|
|
RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha 26.11.2005 18:01:48
|
|
|
|
Nikita***
|
Sama sem imela prav iste težave točno v 17. tednu, ko me je dva dni zapored zelo bolelo v spodnjem delu trebuha, imela sem občutek, da me vse pritiska dol. Sem šla na preventivni pregled h ginekologinji, ki me je potolažila in povedala, da je to posledica raztezanja maternice. Kar se prebave tiče, imam že vso nosečnost normalno oz. grem 2x dnevno na veliko potrebo, tako da teh mojih bolečin ne bi mogla povezati s prebavo. Predpisala mi je Spasmex, malo več sem počivala in čez dva dni je bolečina popolnoma izzvenela. Je pa res, da sem se ustrašila, ampak mislim, da ni nič hudega. Srečno!
|
| Stran: [1] |
Imehoney_beeIzbrala bi... :)Nuša (
30%)
Neža (
34%)
Maša (
36%)
Število vseh glasov: 126Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!