Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bolečine v spodnjem delu trebuha 11.5.2010 12:04:08
|
|
|
|
lutkica4u
|
Pozdravljene. Trenutno sem v 24.tednu nosecnosti, in zadnje čase čutim bolečine v spodnjem delu trebuha. Včasih me boli po 2-3dni..(ne po cel dan, ampak pride naval bolečin 2-3x na dan), ne glede na to ali počivam ali grem na sprehod. Najhuje je, ko grem na sprehod, in ob hoji, mi trebuh potiska dol, s tem pa cutim nekaksno cudno bolečino, otrdel trebuh (ni pa to ob vsakem sprehodu, ker včasih me po cel teden nič ne boli, in imam občutek da sploh nisem noseča). Kaksen teden nazaj, sem bila na morfologiji, in mi je G zagotovila da je vse vredu, in da je maternični vrat primerno zaprt. Ali je to normalno, ...skratka, ali bi me moralo to skrbeti? To se pojavlja zadnje 3 tedne, in res ne vem kaj naj storim. Hvala za odgovore. lp pozdravcek
|
|
|
|
RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha 11.5.2010 12:10:49
|
|
|
|
Anonimen
|
noseča si to je to..take stvari so čisto normalne
|
|
|
|
RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha 12.5.2010 18:58:02
|
|
|
|
mišamaša77
|
Pozdravljene, tudi jaz čutim zadnje 2 dni močne bolečine na dnu medenice - brez otrdevanja trebuha. To je posebej izrazito ko se otrok premika, ne vem ali na kaj pritiska, ali je taka bolečina normalna? In sicer res zelo boli, tudi ponoči zato ne morem spati.noseča sem 37 tednov, otrok je prav obrnjen ( vsaj nazadnje je bil)
|
|
|
|
RE: Bolečine v spodnjem delu trebuha 12.5.2010 21:44:31
|
|
|
|
tejči28
|
lutkica4U,jaz sem v 25t in imam enake bolečine kot ti.Včasih me tak reže,da komaj normalno hodim.Ginekolog in patronažna sestra sta mi rekla,da je to normalno,da se razteguje maternica in tudi otrdevanje je normalno.Sta pa mi oba priporočila magnezijeve tablete in kalcijeve,če bi bilo zelo boleče. mišamaša77 pri tebi pa se verjetno nakazujejo lažni popadki,glede na to kak daleč si. Srečno.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?