|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v predelu slepiča
7.3.2008 12:15:14   
manko
Lep pozdrav!
Jaz imam prav čudne in dokaj močne bolečine v spodnjem delu trebuha na desni strani.Sem sla h G in mi je rekel, da je to od operacije slepiča in da se mi vse širi(sem 24t in5dni noseča),ker bebica raste in mi notranje brazdice pokajo.Ali je imela katera podobne izkušnje,saj mi je rekel G, da je vse ok, ampak me boli in mi skoraj noben položaj ne odgovatja-niti sede-stoje-leže...sedaj sem na bolniški,prej sem veliko hodila in migala zdaj se pa vsega bojim,pa še boli...
Prosim za kakšen nasvet oz. odgovor.
Hvala,Manko in moja mala žogica.user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 7.3.2008 21:17:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BOLEČINE V PREDELU SLEPIČA
7.3.2008 12:42:47   
trnuljčica
Mene je tudi bolelo v teh tednih enkrat na levi drugič na desni strani. Se nisem obremenjevala s tem. Sem si mislila, da se maternica širi in pritiska na jajčnike. Pa tudi maternične vezi pri širjenju znajo boleti.
Glede tvojih težav: vse kar ti lahko rečem je, da se po operacijah v trebuhu res naredijo zarastline in ko se anatomija spremeni ( npr v nosečnosti ko se maternica okoli 20 tedna zelo poveča) začnejo le te lahko pokati, kar zna kar boleti. Definitivno pa ne smeš imeti temperature, zelooo hudih bolečin... Sicer v bolnico.

Nisem ti ne vem kako pomagala. Vseeno ti želim čim manj težav vuser posted image

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: BOLEČINE V PREDELU SLEPIČA
7.3.2008 13:34:43   
manko
Sej sem takoj šla k zdravniku in me je komplet pregledal-sam da je z bebico vse ok in kile ni zaznal-bolečina je prisotna skoraj čez cel dan in je za zdržat-je pa zeeeelo neprijetna.
Hvala ti za odgovor,je pomagal brez skrbi.
Manko

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: BOLEČINE V PREDELU SLEPIČA
7.3.2008 13:43:24   
mishel
Tudi mene občasno zelo boli v tem predelu na desni strani, pa nisem bila še nikoli operirana. Se tolažim da je to od raztezanja, čeprav me je moj kar mal prestrašu, ko mi je rekel kaj pa če je slepič!? Ampak kot pravim pet minut boli, pol pa en dan nič...

_____________________________

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: BOLEČINE V PREDELU SLEPIČA
7.3.2008 14:04:01   
2suzika7
Da nas tam boli tudi ne pomaga dejstvo,da se združi tanko črevo z debelim - prebava torej... Ko se tam malo zaštopa oz. nam ta mikino user posted image "postavi zapornico", je tudi zelo neprijetno. Jaz sem mela kar nekja težav s tem v prvi nosečnosti, zdaj dosti manj. Ko sem hodila na preglede me je blo zmeri strah, ker me je prejšnja G pregledala, kot da bi bla kos enga zrezka al ne vem kajuser posted image . Zmeri je zapičla 3 prste na desno stran, potem še na vrh maternice pa še na levo. Mene je spotilo in me zaslabelo od bolečinuser posted image . Enkrat sem ji skor skup zlezla in ona ni mogla razumet kaj mi jeuser posted image . No, zdaj sem pri drugi in je vse drugač, tudi razložit mi zna od kje kaj.
Je pa normalno, da te boli. Kaj šele,če si bila operirana...
Srečno

_____________________________

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: BOLEČINE V PREDELU SLEPIČA
7.3.2008 14:14:43   
manko
Sej pravim,ne da bi paniko dvigovala al pa kej-in tud res dobrega ginekologa imam-lažje je ,če slišiš mal podobnih izkušenj-samo da je z bebo ok-in če je bolečina vse kar bo-bomo brez skrbi preživele in dokle pridno brca tam na toplem vsaj vem,da ji/mu nič ne manjka,ne?


(odgovor članu 2suzika7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: BOLEČINE V PREDELU SLEPIČA
7.3.2008 15:47:09   
2suzika7
točno tako!  Samo le glej,da ne bi ble prehude bolečine, ker če tebi ne bo dobro, tud user posted image  ne bo. Boljš je pa prašat za mnenje na  sto koncu, kot na nobenga in pol se sekirat al pa kaj zafurat.  user posted image mormo pa itak stiskat zobke, velikokrat že zato ker smo ženskeuser posted image . Ampak z nobenim moškim ne zamenjam!!! Niti sanja se jim ne kako je, če te nekaj brca po trebuhuuser posted image ,pa čeprav se ti proti koncu že zdi, da bo kaj skoz trebuh pokukalouser posted image .

_____________________________

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: BOLEČINE V PREDELU SLEPIČA
7.3.2008 16:01:22   
manko
Boljš ne bi mogla povedat...ta občutek ko se valja v trebuščku je NEPOPISEN!!!!Jaz imam 25.3.pregled in če ne bo huje,bom že -če pa bo(kar seveda ne sme bit) bom šla pa prej..jaz sem prvikrat noseča kako pa naj jaz vem,kako se mi bo telo odzvalo na vse skupaj,ne?Tako se menja enkrat nč ne boli pol pa skos,pa spet nč.....ne znam definirat.Zadnjič sem spala kot bebica super,včeraj pa skoaj nč,ker me je skos neki špikal...Sej bo-tako mormo verjet in nič drugače!!!!
KOmaj že čakam junija,da se nam polepša življenje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2suzika7)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: BOLEČINE V PREDELU SLEPIČA
8.3.2008 8:45:21   
polma
Hej! Jaz sem imela tudi grozne bolečine v predelu slepiča, ki pa ga še imam. In sem se že vidla na operacijski mizi in prezgodaj rojenega otročka, ki se bori za življenje user posted image ... Trajalo je tri dni. Res me je bilo svinjsko strah!!! No in sem šla na masažo stopal, ker ko mi ni rasla vročina, sem predvvidevala da mogoče je pa samo prebava. ( po tem, ko mi je user posted image že 100tič razložil, da ni slepič...) Na masaži stopal me točke za pprebavo sploh nislo bolele, pač pa sem imela občutljive tiste dele ki nakazujejo limfo in grlo., aja pa tut hrbtenico. In drugi dan zjutraj sem vstala kot da ni bilo nič!!

Mislim da je masaža stopal zelo dobra terapija za nosečnice!!! Priporočam!!

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: BOLEČINE V PREDELU SLEPIČA
8.3.2008 10:22:42   
manko
Hvala za to priporočilo,imam prijateljico,ki se ukvarja z refleksno masažo tako da....je treba probat!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?