|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v nosečnosti
2.11.2008 9:22:47   
sabsa
Pozdravljene!

Že nekajkrat proti jutru in včeraj zvečer me je bolel trebuh (okoli popka). Danes me boli tudi sedaj, ko sem vstala. Noseča sem 6t5d. Ker je maternica nekoliko nižje od popka, predvidevam, da ni nič narobe z otročkom, a me kljub temu skrbi. Razmišljala sem, ali je možno, da me boli želodec, ker je prazen. Prejšnje dni sem namreč tudi bruhala in manj jedla. Občutek imam, da je malce bolje ko kaj pojem.
A je imela katera podobne težave? Kaj predlagate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v nosečnosti
2.11.2008 10:09:08   
bskrle
Maternica je tik pod popkom v 20 tednu, na začetku nosečnosti pa še ni tako visoko.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2008 10:12:40   
ROŽICI
jaz imam podobne težave.boli me želodec in sem konec 6 tedna.shujšala pa sem 2kg.imam tudi bolečine v križu.pravijo da je to vse normalno.
jaz ne čutim lakote,me pa trebuh skoz boli najbolj pa zjutraj.

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2008 10:13:32   
cursa
Zna biti, da ti nagaja le prebava. V nosečnosti pride zaradi hormonskih sprememb do napenjanja v črevesju. Otroček pa je tako zgodaj še zelo nizko v trebuhu, zato naj te ne skrbi, da je z njim kaj narobe.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2008 11:02:48   
ROŽICI
saj ne vem a bi se mogla silit z hrano...ko pa mi ne dišiuser posted image

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2008 11:06:25   
sabsa
Jaz vsak dan drugače reagiram na hrano. Včeraj sem jedla majhne obroke in nisem imela nobenih težav, danes jem enako, pa imam težki želodec, pa še bruhala sem. Danes sem samo na prepečencih. Upam, da se bo tole hitro pomirilo.
Kako doldo pa te težave s prebavo trajajo?

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2008 11:42:48   
Čebel@
bolečine so reden spremljevalec nosečnosti,če pa te skrbi pa pokliči g.....lepo user posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2008 12:21:20   
ROŽICI
jaz sem bila na pregledu pri g pa je rekla da je vse ok.da me boli trebuh in križ pa sodi zraven.
ne vem kako dolgo pa traja to?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2008 13:46:04   
Čebel@
jaz sem v 24t in me vedno bolj boli križ,trebuh pa ne-edino kar mi otrdeva.......bo minilo.....če ne prej po rojstvuuser posted image

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2008 19:38:27   
daisyb
zivjo,

jaz se srecujem s podobnimi tezavami. sem v kakem 7 tednu in me napenja za znoret. zjutraj nimam nic slabosti, pa tudi na bruhanje mi ne gre. zbudim se cisto ok, pa tudi n astranisce grem normalno. pol pa, po kosilu me zacne napenjat in tiscat v zelodcu. krce sem mela le en dan..ma mislim, da so vsi ti znaki normalni in s eni treba prevec obremenjevat. jaz sem tudi pred tednom bila skozi lacna..sedaj pa mi ne gre vec za jest...sem se pa zredila za 2 kg...ma zaradi tega, ker najrz telo zadrzuje vodo..se vedno jih imam dobrih 44 kg.
sedaj se bolj obremenjujem, da ne jem dovolj za otrocicka, ker mi ne gre....se moram prav potrudit, da kaj pojem. koliko pa ve drugace pojeste sedaj...veliko vec kot drugace?

lp

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......