|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v medenici
6.4.2010 9:06:02   
isobel
Sem v 15. tednu nosečnosti in imam že praktično od kakšnega 6. tedna nosečnosti bolečine v pregibu med medenico in levo nogo. Sprva so bile to blage bolečine, sedaj pa se stopnjujejo, da le s težavo hodim (šepam). Težavo nameravam omeniti ginekologinji naslednji teden, ko imam pregled, vendar me zanima, če se je katera srečala s podobno težavo in kako je bolečine omilila. Sem pa imela iste težave tudi med prvo nosečnostjo, vendar ko sem bila že visoko noseča, a je bila bolečina znosna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v medenici
6.4.2010 12:05:50   
mini86
js sm šepala večji del nosečnostuser posted image i..pomagalo ni nič..edino poroduser posted image
ja je grozno samo se bojim da kej dost ne moreš..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2010 17:04:35   
natasarobi
Jaz sem šepala dva-tri dni potem je bilo ok (cca 21t), zaenkrat se blčeina ni več vrnila, razen, če čudni sedim me začne boleti in po kakšni uri-dveh mine.

Čutim pa ponoči, da me bolijo stegna in ritne mišice, če ležim na njih.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2010 7:52:53   
slovenka
Mene je začeo boleti nekje pred 30. tednu, sedaj mesec dni kasneje je dosti boljše, se mi zdi... prej sem že prav račkala med hojo, sedaj sem boljša, čeprav tudi težko dvigam noge med oblačenjem itd. user posted image V prvo se nič takega ne spomnim...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2010 9:36:28   
amii
Meni je rekla ginekologinja, da je to normalno tam med 4 in 6 mesecem, ko se raztezajo kite in mišice, ker se maternica pomika navzgor. Da je problem edino, če je bolečina prisotna ko se vležeš. In da se ta bolečina ponovno pojavi po 30.tem tednu.
Ker meni bolečina poneha, ko se vležem, se ne obremenjujem s tem, ker je verjetno res to

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2010 13:49:41   
bička
jaz sem v 14 tednu nosečnost v križu me boli in medenici da komj hodim gin. mi je rekel da je to normalno saj se vse kosti Širijo

bička

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2010 15:58:49   
isobel
Med nosečnostjo je cel kup nevšečnosti za ginekologe 'normalnih'. Ne vem, zakaj potem ene matra, druge pa ne.

Meni so se te bolečine res pojavile takrat, ko več kavbojk nisem mogla zapeti (pas čez boke). Vedela sem, da se med nosečnostjo kosti širijo in mišice sprostijo, ampak sem mislila, da se to zgodi kasneje.

(odgovor članu bička)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2010 18:53:21   
tix
jaz sem tudi mnenja, da so razno razne bolečine v nosečnosti (seveda v mejah normale ) čisto običajne, ene jih nimajo druge pa nimamo te sreče, je treba mal v zakup vzet, da se le telo spreminja in nosečnost ni čisto običajno stanje. Se pa čist zavedam, da znamo bit prvesnice še mal bolj psihično občutljive user posted image

Mene tudi že od 2m boli hrbt, kasneje me je medenica, da sem komaj hodila kakšen dan, sedaj 26t zaradi drugih problemov ležim, me pa vsaj nič več ne boliuser posted image user posted image

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.4.2010 7:35:50   
natasarobi
Med nosečnostjo je cel kup nevšečnosti za ginekologe 'normalnih'. Ne vem, zakaj potem ene matra, druge pa ne.

Zato, ker smo si različne, pa ene bolj posvečajo telesu pozornost kot druge in kakšne stvari bolj zaznajo - psiha/strah, da bi šlo kaj narobe. Če je bolečina zelo huda, pa mislim, da ni smiselno trpeti, če ti lahko pomagajo.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?