|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v križu
16.9.2006 21:58:44   
Anonimen
user posted image  naj bi dobila čez nekaj dni.Z možem sva imela nezaščiten odnos okoli ovulacije(jo čutim-bolečina in povečana sluz).Okoli 21 dne ciklusa,me je začel bolet križ,ki me nikoli ne boli.Čutila sem tudi bolečino v spodnjem delu trebuha(podobno,kot da bom dobilauser posted image ),pa še več izcedka,se mi je pojavilo,pa občutek imam,kot,da mi je bolj vroče.Test bom kupila čez cca en teden,nič prej.
Samo zanima me,če so bolečine v križu,lahko povezane z zanositvijo?Je katera imela podobne bolečine v križu?
Doma imam že 2 otroka,pa nikoli nisem imela takih bolečin.

p.s
Anonimna sem zato,ker nekaj mojih žlahtnic zahaja na forum,pa nočem,da kaj zvedo.Bodo že,zvedele,če bo kaj res prijelo.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v križu
16.9.2006 22:57:08   
Anonimen
kupi test pa ga aredi pa boš vedla. mene križ boli kdaj pred menstruacijo pri zanositvi me ni

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2006 23:24:22   
Anonimen
ja anonimna pri meni je bilo tako.križ me je tako bolel,da sem rsnićno hodila kot nekakšna starka vsa zgrbljena.Takrat nisem to povezovala  z nosečnostjo,ampak je nekaj na tem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2006 7:46:16   
mala zirafa
Mene je križ bolel ob izostanku menstre, ful.Takrat sem bila tudi noseča.drugače me nikoli ne boli in ni  bolel.tako da mogoče...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2006 11:06:51   
sun123
Anonimna mene tudi sedaj križ boli in me špika. Ali sem noseča ali pa prihajauser posted image ? Bomo videli v roku parih dni. Sej me je že dons imelo, da bi kar test naredila, samo vztrajam na 7dni zamude user posted image . Sem pač trmasta.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2006 16:30:27   
Anonimen
Punce hvala za odgovor.Se mi je zdelo,da sem nekje to res slišala,da je to možno,ampak nisem bila ziher.Zato sem vprašala.S testom bom pa še malo počakala.

(odgovor članu sun123)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?