Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: HELP.. 12.8.2010 17:48:48
|
|
|
|
emma83
|
Če prav razumem, sta vidva včeraj seksala, danes si delala test nosečnosti in je negativen. Je tako? Ne razumem kaj želiš od nas, itak da nisi še noseča. Test naredi po 20. 8., ker ti bo ob morebitni nosečnosti šele takrat pokazal , do takrat pa bodita aktivna v postelji.
|
|
|
|
RE: HELP.. 12.8.2010 18:25:16
|
|
|
|
smeška83
|
Pa ne se sekirat, ker si karkoli zamudila. Če na dva ali tri dni, bo čisto ok. Da bo test prav pokazal, pa ga naredi na dan, ko bi morala dobiti M .
|
|
|
|
RE: HELP.. 12.8.2010 21:30:59
|
|
|
|
hani bani
|
ok sta me potolažle
|
|
|
|
RE: HELP.. 7.9.2010 0:31:51
|
|
|
|
ninchi9
|
Ena je očitno preskočila ure biologije v osnovni šoli...
|
|
|
|
RE: HELP.. 7.9.2010 18:19:27
|
|
|
|
hani bani
|
ure biologije?...sorry ma jst se ne spomnem da bi govoril kej tacga pr biologiji!
|
|
|
|
RE: HELP.. 7.9.2010 18:21:19
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: hani bani ure biologije?...sorry ma jst se ne spomnem da bi govoril kej tacga pr biologiji! ti piše pa na testu za nosečnost kdaj se ga lahko dela. No v vsakem primeru ti želim, da čim prej zagledaš , še ta mesec.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.9.2010 18:23:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.