|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v jajčniku - test pa negativen
12.8.2010 17:12:36   
hani bani
RABM KAŠN DOBER NASVET! Upam da mi bo znala kera odgovorituser posted image Tkole je z fantom se trudva povečat družino ...pa računava pa teste delava pa po vseh možnih forumih brskava ...in na mojo žalost šele danes ugotovim da je bolečina v jajčniku eden od znakov O. Zdej pa tkole....odnose sva imela 9.8 .....ovul test je 10.8 biwuser posted image in midva sva itak po navodilih prebrala da to pomen da bo u roku 48h nastopla O zato sva tisti dan alora 10.8 počivala. Zvečer sem se spraševala kaj hudiča me tako boli v jajčnikuuser posted image zdaj mislim da vem zakaj me je . No uglavnem naslednji odnos sva imela 11.8 Glede na to da naj bi paglavci živel od 4-5 dni so živel tudi tisti dan ko nisva. Kakšne možnosti mava da se je vseeno kaj zgodilo...kolk je upanja....sicer je test pokazu da nisemuser posted image ampak useeno sem rekla uprašam ker ne zaupam ravno testu.. Naslednjo user posted image mam za dobit šele nekje okol 20.8 HELP user posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 12.8.2010 23:25:54 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HELP..
12.8.2010 17:48:48   
emma83
Če prav razumem, sta vidva včeraj seksala, danes si delala test nosečnosti in je negativen. Je tako?

Ne razumem kaj želiš od nas, itak da nisi še noseča. Test naredi po 20. 8., ker ti bo ob morebitni nosečnosti šele takrat pokazal user posted image , do takrat pa bodita aktivna v postelji.

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2010 18:25:16   
smeška83
Pa ne se sekirat, ker si karkoli zamudila. Če user posted image na dva ali tri dni, bo čisto ok. Da bo test prav pokazal, pa ga naredi na dan, ko bi morala dobiti M .

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2010 21:30:59   
hani bani
ok sta me potolažle user posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2010 0:31:51   
ninchi9
Ena je očitno preskočila ure biologije v osnovni šoli...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2010 18:19:27   
hani bani
ure biologije?...sorry ma jst se ne spomnem da bi govoril kej tacga pr biologiji! user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2010 18:21:19   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: hani bani

ure biologije?...sorry ma jst se ne spomnem da bi govoril kej tacga pr biologiji! user posted image

ti piše pa na testu za nosečnost kdaj se ga lahko dela.user posted image

No v vsakem primeru ti želim, da čim prej zagledašuser posted image , še ta mesec.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 18:23:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: HELP
7.9.2010 18:25:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: hani bani

RABM KAŠN DOBER NASVET! Upam da mi bo znala kera odgovorituser posted image Tkole je z fantom se trudva povečat družino ...pa računava pa teste delava pa po vseh možnih forumih brskava ...in na mojo žalost šele danes ugotovim da je bolečina v jajčniku eden od znakov O. Zdej pa tkole....odnose sva imela 9.8 .....ovul test je 10.8 biwuser posted image in midva sva itak po navodilih prebrala da to pomen da bo u roku 48h nastopla O zato sva tisti dan alora 10.8 počivala. Zvečer sem se spraševala kaj hudiča me tako boli v jajčnikuuser posted image zdaj mislim da vem zakaj me je . No uglavnem naslednji odnos sva imela 11.8 Glede na to da naj bi paglavci živel od 4-5 dni so živel tudi tisti dan ko nisva. Kakšne možnosti mava da se je vseeno kaj zgodilo...kolk je upanja....sicer je test pokazu da nisemuser posted image ampak useeno sem rekla uprašam ker ne zaupam ravno testu.. Naslednjo user posted image mam za dobit šele nekje okol 20.8 HELP user posted image  

eJ.....Sprostita se....in pejta seksat user posted image , tako se delajo otroci.

Iz forumov ne bo noben padel.

< Sporočilo je popravil milijonarka -- 7.9.2010 18:27:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.