|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v desnem jajčniku
11.12.2006 16:39:55   
masna
Zdravo,   Imam vprašanje. Prejšnji teden se mi je končno uresničila velika želja in po dolgem času sva s partnerjem ugledala user posted image . Seveda sem v sedmih nebesih….   Zadnji teden pa se mi pojavlja to, da me boli desni jajčnik. Mogoče sem malo preveč panična, a zelo se bojim, da ni mogoče prišlo do izvenmaternične nosečnosti. Ker zgleda da na pregled še nekaj časa ne bom šla (moja zdravnica je namreč na bolniški in niti nočejo naročat) me zanima, ali je imela katera od vas v začetku tudi podobne bolečine v jajčnikih. Ali je to mogoče normalno in se preveč sekiram?   Hvala za pomoč!   lpm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v desnem jajčniku
11.12.2006 16:49:15   
2 Sraki
Mene je kar precej časa v okolici jajčnikov bolelo na začetku nosečnosti, pa ni blo nič narobe. Upam, da tudi pri tebi ni! Če pa so bolečine na meji vzdržljivosti, pa le pojdi, pa magar na urgenco, da ti naredijo UZ in da se pomiriš.

sicer pa čestitke in veselo pričakovanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2006 8:25:38   
masna
Hvala za spodbudne besede in za čestitke :) . Res upam, da ni nič...

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2006 11:07:33   
Jelenche
hej

mene je tudi kar bolelo v bistvu me še vendo boli. Bolečina kot je špikanje je normalna. Jaz sem celo krče imela in sem šla vsa panična h ginekologinji. Ampak mi je rekla, da nekatere ženske imajo take bolečine ko se maternica širi kot da bi dobile user posted image . Jaz sem imela prav krče, močne krče. Ampak ni bilo nič. To se mi je dogajalo v 9tednu

Tako da, kot ti je rekla Zovnčica in Peterpan, če te zelo boli, pojdi na urgenco, kjer te morjao sprejeti!

Upam da bo vse v redu

LP

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?