Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolečine po laparoskpiji 13.11.2007 17:56:33
|
|
|
|
zvezdica.1
|
Žal ti ne morem pomagati ker ne vem. Boljše bi bilo če bi vprašala svojega ginekologa.
|
|
|
|
RE: Bolečine po laparoskpiji 13.11.2007 18:04:13
|
|
|
|
lučka 25
|
Jaz sem imela diagnostično laparo pred dobrimi 4 tedni. Bolečine sem imela močne tako ko ti, vendar sem šla domov šele drugi dan po operaciji. Boš videla, da bo vsak dan bolje in bo manj bolelo. Jaz sem trmasta in nisem hotela jesti tablet proti bolečinam. sem pa v bolnici poleg klomifena v žilo (infuzija), dobila še 2 dodatni inekciji (eno po operaciji, drugo drugi dan). Ko pa sem bila doma, pa nisem hotela jesti nobenih tablet. Nič ne obupaj, boš videla da bo res kmalu dobro. Ramena in vrat pa tebolita zaradi plina, ki ti ga spustijo v trebuh ob posegu. Meni je v bolnici sestra rekla, da naj ležim brez vzglavja in naj hodim malo po hodniku, da se plin razporedi in gre prej "ven iz tebe" (ko sem šla na stranišče sem še malo hodila).
|
|
|
|
RE: Bolečine po laparoskpiji 14.11.2007 9:22:44
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 sem pa v bolnici poleg klomifena v žilo (infuzija), dobila še 2 dodatni inekciji (eno po operaciji, drugo drugi dan). Ko pa sem bila doma, pa nisem hotela jesti nobenih tablet. Lučka, verjeten si dobla ketonal in ne klomifen.... ketonal je proti bolečinam....
|
|
RE: Bolečine po laparoskpiji 14.11.2007 18:38:20
|
|
|
|
lučka 25
|
Ja maša, imaš prav. Dobila sem ketonal. Sem malo blond v glavo in možgane.
|
|
|
|
RE: Bolečine po laparoskpiji 14.11.2007 20:32:25
|
|
|
|
Fargesia
|
jst pa v lase...pa ne naravno...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?