|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine po laparoskpiji
13.11.2007 17:50:53   
Anonimen
Zanima me, koliko časa po diagnostični laparoskopiji in špikanju jajčnikov ste imele bolečine v spodnjem delu trebuha? Ali ste vzele kakšno tableto proti bolečinam?
Mene tako boli, res je šele en dan po operaciji, pa grlo in vrat me bolitauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine po laparoskpiji
13.11.2007 17:56:33   
zvezdica.1
Žal ti ne morem pomagati ker ne vem. Boljše bi bilo če bi vprašala svojega ginekologa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2007 18:04:13   
lučka 25
Jaz sem imela diagnostično laparo pred dobrimi 4 tedni. Bolečine sem imela močne tako ko ti, vendar sem šla domov šele drugi dan po operaciji. Boš videla, da bo vsak dan bolje in bo manj bolelo. Jaz sem trmasta in nisem hotela jesti tablet proti bolečinam. sem pa v bolnici poleg klomifena v žilo (infuzija), dobila še 2 dodatni inekciji (eno po operaciji, drugo drugi dan). Ko pa sem bila doma, pa nisem hotela jesti nobenih tablet.
Nič ne obupaj, boš videla da bo res kmalu dobro.
Ramena in vrat pa tebolita zaradi plina, ki ti ga spustijo v trebuh ob posegu. Meni je v bolnici sestra rekla, da naj ležim brez vzglavja in naj hodim malo po hodniku, da se plin razporedi in gre prej "ven iz tebe" (ko sem šla na stranišče sem še malo hodila).

(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2007 9:22:44   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

sem pa v bolnici poleg klomifena v žilo (infuzija), dobila še 2 dodatni inekciji (eno po operaciji, drugo drugi dan). Ko pa sem bila doma, pa nisem hotela jesti nobenih tablet.

Lučka, verjeten si dobla ketonal in ne klomifen....user posted image ketonal je proti bolečinam....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2007 18:38:20   
lučka 25
user posted image  Ja maša, imaš prav. Dobila sem ketonal. Sem malo blond v glavo in možgane. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2007 20:32:25   
Fargesia
jst pa v lase...pa ne naravno...user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2007 21:13:12   
lučka 25
user posted image  Sej jst tud nism čist naravna blondinka, sam mi prov paše, ker se lahko izgovarjam na svoje kikse in včasih malo nepremišljene in "butaste" izjave. Z mojimi prijateljicami se hecamo, da smo James Blond klub. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?