|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine mislim da v mat. vrat
19.9.2007 18:46:11   
suzanamai
Pozdravljene user posted image  . Sem v 36t in zadnjih par dni imam hudo virozo, kašljam smrkam, kiham... Od včeraj pa imam spodaj bolečine, zdi se mi kot bi me bolel maternični vrat. Ima katera podobne izkušnje. A bi bilo pametno se iti pokazat g?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 20.9.2007 5:43:39 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BOLEČINE mislim da v mat. vrat
19.9.2007 19:50:52   
Magi*
kako pa pravzaprav boli MV? no, mene občasno kaj špika tam doli, pa nimam pojma kaj je. ampak tudi itro mine. se pa spomnim, da me je pred prvim porodom podobno špikalo, samo vedno bolj intenzivno je postajalo in ni minilo. no je, po porodu, ki se je zgodil hitro za tem. 

kar do G pojdi. težko je takole bolečine nekoga drugega ocenjevati.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2007 19:56:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

kako pa pravzaprav boli MV? no, mene občasno kaj špika tam doli, pa nimam pojma kaj je. ampak tudi itro mine. se pa spomnim, da me je pred prvim porodom podobno špikalo, samo vedno bolj intenzivno je postajalo in ni minilo. no je, po porodu, ki se je zgodil hitro za tem. 

Isto sem se tudi jaz vprašala. Kako pa sploh veš, da je MV??
Mene tudi vsake toliko zašpika tam dol (pa ne vem točno kje, v lulici pač user posted image ), ampak sem par dni pred PDP, tako da so to le predpriprave. user posted image  In kot pravi Magi* bo to vedno bolj intenzivno.

Koliko pa si ti noseča?? Ne vem no, jaz bi šla na tvojem mestu do ginekologa, če te nekaj tako boli.
Pa srečno!

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2007 19:57:46   
Anonimen
Sem zdaj videla, da si v 36. tednu. user posted image

Ja no, pejdi do ginekologa, ali pa ga vsaj pokliči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2007 20:00:22   
suzanamai
Saj pravim, nisem prepričana ampak zdi se mi da me boli maternični vrat, tam spodaj notri v glavnem špika, enkrat bolj intenzivno, drugič manj, ko stojim je pa katastrofa. nič bom šla kar pod tuš pa glavo umit in jutri zjutraj do g.
da ne bi bilo kaj narobe. Nasploh se mi zdi, da tale zadnji mesec poteka čisto drugače kot v prvi nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2007 20:03:36   
Naja30
Mogoče te boli zato, ker otroček že tako dol pritiska. Še posebej, ko stojiš. Mene je vse rezalo in vezalo zadnji mesec in špikalo tam spodaj, kot da bo ven padla tamala user posted image

Kar pojdi se pokazat, da boš mirna. Držim pesti za vaju z user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2007 20:55:17   
Anonimen
A da bi te mehur oziroma sečne poti bolele pa ni možno? Če si prehlajena ...

Če te bolj boli po tem, ko greš lulat, potem sploh zna biti. Ali pa če te boli na koncu, ko že nehavaš lulat.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2007 21:16:06   
nizy
Pozdravljena,
tudi jaz sem imela podobne bolečine , pa sem šla predčasno na pregled .Ugotovili so  uroinfekt ,zdaj pijem amoksiklav aja sem pa v 20t.

Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2007 21:50:06   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Mogoče te boli zato, ker otroček že tako dol pritiska. Še posebej, ko stojiš. Mene je vse rezalo in vezalo zadnji mesec in špikalo tam spodaj, kot da bo ven padla tamala user posted image

Kar pojdi se pokazat, da boš mirna. Držim pesti za vaju z user posted image

a ni zanimivo, da se nam celo nosečnost dogajajo občutki "kot, da nam bo otroček ven padel", na koncu gre pa tako težko ven? user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2007 21:56:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Pozdravljena,
tudi jaz sem imela podobne bolečine , pa sem šla predčasno na pregled .Ugotovili so  uroinfekt ,zdaj pijem amoksiklav aja sem pa v 20t.

No, evo, jaz mislim, da je to to.

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2007 22:25:04   
valči
Mene tudi občasno pika,špika in pritiska dol,pa ne vem,ali je maternični vrat,ali kaj,je pa neprijetno,sploh,ko stojim.Me včasih kar zvije,kot neke iglice tam notri,ne?
Pa javi jutri,kaj so ti rekli,da vem,na čem sem.

Kot je Magi rekla,jamramo,da hoče it ven,ko pa je treba,pa je tako težkouser posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.9.2007 13:33:15   
bina30
Po mojem si tudi "tam spodaj" malo prehlajena. Sploh pa. če praviš, da non stop kihaš in kašljaš, potem se tudi tam spodaj napreza vse skupaj. Jaz sem zadnjič na vaginalnem UZ tudi mogla kašljat, da je G videl, ali se ob naporih odpiram. Mogoče si pa že malo odprta. Ali pa je samo kak prehlad. Tega pa se z zdravili pozdravi. Srečno!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.9.2007 16:55:45   
suzanamai
No pa sem nazaj, najprej sem bila pri splošni zdravnici, kjer je ugotovila blago pljučnico in mi dala antibiotik. Potem me je poslala direktno v porodnišnico, tam so ugotovili blage popadke na CTG-ju, odprta sem 2 cm, vratu skoraj več ni, čep je še cel. user posted image  pa še vedno počez leži. Vprašala me je, če bi kar rodila, pa sem rekla da še ne. Bolečine naj bi bile zaradi krajšanja vratu, odpiranja in blagih popadkov ter seveda zaradi kašlja naj bi imela musklfiber.user posted image  je ok in je še živahen. Dobila sem boscopan in magnesol ter lekadol, sedaj pa moram počivat, če želim še malo počakati s porodom.
No tako bejbe, hvala vam za nasvete, ste me včeraj kar pomirile.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?