|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine med spolnim pdnosom!
17.1.2008 8:19:43   
Anonimen
To me je včeraj prvič bolelo!
Ko sva začela sexat me je začelo bolet in vedno bol globlje je šel bol me je bolelo!

Po "domači nalogi" sem šla na wc in me je še vedno bolelo, kot nekak krč v spodnjem delu trebuha!
Še danes čutim bolečine ko s prstom dotaknem me not boli ko pač prideš do tistega dela(ne vem kak se reče temu delu v notranjosti).

Kaj bi lahko bilo to?
Prosim pomagajte če imate kakšne izkušnje s tem?
Nimamo še user posted image  in delamo na tem zato me je še bol strah!!

Hvala in lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine med spolnim pdnosom!
17.1.2008 8:50:53   
podnajemnica7
Pojdi do ginekologa, da ne boš po nepotrebnem v skrbeh. Lahko je vzrok samo psihološki. Včasih smo tudi bolj občutljivi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2008 10:01:09   
madela
Po moje ni nič hudega.Tudi mene je že bolelo,ampak sem bila takrat v kakih skrbeh ali pa nisem bila dobro razpoložena za posteljne igrice.
Praviš,da delata na user posted image ,morda je pa to krivo,ker nisi spoščena in razmišljaš bo ali ne bo?
Če pa se bo kar naprej ponavljalo,pa boš morala na pregled.

(odgovor članu podnajemnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2008 21:55:32   
cassy

bodi vesela da samo enkrat. mene je bolel spolni odnos od prvega dne sexa. to počnem že 5 let pa ni blo seksa brez bolečin. največji problem ga je blo not spravit. bolelo je ko hudič.....kot da bi prvič......pa še vse poze nisem mogla vedno.....začela sem lahko samo v misionarskem položaju ker drgač so ble solze......ko p sma bla fertik (končno), pa me je peklo tak da sem si obhladke gor dajala. tut če sem si kupla pripomočke za vlaženje, ni pomagalo. se mi je zdelo da slina najbolj pomaga. ampak želje po sexu pa nisem mela nikoli.....večkrat sem ga zavrnila kljub spodbudam......sexala sva 2x mesečno.....

sedaj pa ne jem več kontracepcijskih tablet, ker nameravam sčistiti telo in ga pripraviti na spočetje. in od takrat naprej uživam v spolnih odnosih. nič več me ne boli....no vsaj tak ne kot prej, navlažit tut ni treba in lahk začnem v različnih položajih...... kak fajn. končno sma mal popravla najin sex odnos.....

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2008 22:10:43   
1ksantipa
To pa prvič slišim. Kak pa je spolni ponos? 

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2008 16:35:02   
cassy

spolni odnos je enak vsakemu drugemu......kako to misliš?

(odgovor članu 1ksantipa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2008 16:11:50   
little angel
tudi me je sex odkar ne jem kt dosti bolsi!!!

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?