Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolečine med spolnim pdnosom! 17.1.2008 8:50:53
|
|
|
|
podnajemnica7
|
Pojdi do ginekologa, da ne boš po nepotrebnem v skrbeh. Lahko je vzrok samo psihološki. Včasih smo tudi bolj občutljivi.
|
|
|
|
RE: Bolečine med spolnim pdnosom! 17.1.2008 10:01:09
|
|
|
|
madela
|
Po moje ni nič hudega.Tudi mene je že bolelo,ampak sem bila takrat v kakih skrbeh ali pa nisem bila dobro razpoložena za posteljne igrice. Praviš,da delata na ,morda je pa to krivo,ker nisi spoščena in razmišljaš bo ali ne bo? Če pa se bo kar naprej ponavljalo,pa boš morala na pregled.
|
|
|
|
RE: Bolečine med spolnim pdnosom! 17.1.2008 21:55:32
|
|
|
|
cassy
|
bodi vesela da samo enkrat. mene je bolel spolni odnos od prvega dne sexa. to počnem že 5 let pa ni blo seksa brez bolečin. največji problem ga je blo not spravit. bolelo je ko hudič.....kot da bi prvič......pa še vse poze nisem mogla vedno.....začela sem lahko samo v misionarskem položaju ker drgač so ble solze......ko p sma bla fertik (končno), pa me je peklo tak da sem si obhladke gor dajala. tut če sem si kupla pripomočke za vlaženje, ni pomagalo. se mi je zdelo da slina najbolj pomaga. ampak želje po sexu pa nisem mela nikoli.....večkrat sem ga zavrnila kljub spodbudam......sexala sva 2x mesečno..... sedaj pa ne jem več kontracepcijskih tablet, ker nameravam sčistiti telo in ga pripraviti na spočetje. in od takrat naprej uživam v spolnih odnosih. nič več me ne boli....no vsaj tak ne kot prej, navlažit tut ni treba in lahk začnem v različnih položajih...... kak fajn. končno sma mal popravla najin sex odnos.....
|
|
|
|
RE: Bolečine med spolnim pdnosom! 17.1.2008 22:10:43
|
|
|
|
1ksantipa
|
To pa prvič slišim. Kak pa je spolni ponos?
|
|
|
|
RE: Bolečine med spolnim pdnosom! 20.1.2008 16:35:02
|
|
|
|
cassy
|
spolni odnos je enak vsakemu drugemu......kako to misliš?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?