|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine med nogami
4.2.2005 23:32:37   
cekrček
Ojla :)

Mene pa zanima, če ima še katera bolečine med nogami.Sem v 33t in včeraj po malo daljšem sprehodu me je začelo med nogami zelo boleti.To se mi je dogajalo že prej kadar sem prišla iz sprehoda ampak tokrat so bolečine močnejše.Bolelo me je tudi ponoči, da sem se komaj prestavljala iz enega boka na drugega.
Če je imela katera podobno težavo,naj prosim napiše kaj je delala, da je bolečine omilila?:(

Lep pozdravček, Cekrček :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bolečine med nogami
5.2.2005 7:11:11   
puri
Jaz sem imela iste težave, kot si ti napisala,....komaj sem se premikala v postelji........glede tega se pomojem žal ne da kaj dosti pomagat.

lp

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bolečine med nogami
5.2.2005 12:14:33   
CUKRČEK
Ojla, jaz se zadnje tedne sploh nisem mogla več premikati, tako me je vse bolelo. Od G sem dobila pojasnilo, da naj bi se medenične oz. sramne kosti raztegnile in zaradi tega bolečine.

Moram pa priznat, da imam ob "pravi luni" še vedno malo težav, ker me te kosti ponoči še fajn bolijo.Upam, da bo kmalu bolje.

lp

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bolečine med nogami
5.2.2005 13:20:06   
Anonimen
Tako je bilo pri moji sestri in to do konca nosečnosti. Pri nekaterih je izgleda na žalost tudi to prisotno. Pri nekaterih pa pač kaj drugega. Ja, radosti nosečnosti, kaj hočeš!

(odgovor članu cekrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bolečine med nogami
5.2.2005 22:48:46   
Suzi*
Cekrček, kot da bi opisovala moje težave. Tudi jaz sem predvčerajšnjim šla da sprehod do ZD in nazaj, pa se zvečer in ponoči skoraj premikati nisem mogla. Ful zoprna bolečina, ko imam občutek, da me kar razteguje. :(

Jaz sem potem vzela eno kalcijevo šumečko, pa mogoče je bilo res malo bolje. Pa počitek tudi pomaga, normalno. Upam samo, da bo to raztezanje kosti kaj pripomoglo k čim hitrejšemu in čim lažjemu porodu....s tem se jaz tolažim ponoči, ko se s težavo kotalim z enega na drugi bok in podnevi, ko si le s težavo oblečem hlače. :)-:)-

pa pa, Suzi 36t

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bolečine med nogami
6.2.2005 10:08:08   
pravljica
jaz sem šele v 19. tednu pa že imam te bolečine...upam da ne bo čedalje huje :zmeden:

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bolečine med nogami
7.2.2005 19:20:27   
Soncnica
Hojla!

Tudi mene včasih boli mednožje, ampak to ni topa bolečina, temveč je bolj špikanje. Mislim, da je to zgolj priprava na porod, če pa se ti bo pogosto pojavljalo v intervalih tudi po počivanju ali daljšem premoru, raje pokliči v porodnišnico in vprašaj za nasvet. Srečno!

Sončnica in :duda::modri: 33 t

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?