Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bolečine in zamujanje M 25.8.2009 21:36:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer! Sem še ena tistih, ki prosi za vaše mnenje oziroma izkušnje. Delamo na drugem otročičku, spomladi sem imela ss v 7. tednu, po dveh M sem imela spet urejen ciklus na 30 dni. Ta mesec me je pustila na cedilu. Že nekaj dni pred predvideno M me je vse tiščalo (ampak na drugačen način), nenormalno me boli levi jajčnik, občasno tudi na desni strani pa nikoli tako močno. Zdaj mi zamuja že tri dni, spodnji del imam čisto napet, špika, boli, ko sem aktivna še gre (čeprav je boličina skoz prisotna), ko se pa umirim je pa precej hudo. Delala sem test na pričakovani dan in danes in sta oba negativna, tako da nosečna nisem. Že razmišljam o odhodu k ginekologu, ker me malo skrbi, da je kaj hujšega. Izcedka nimam posebnega, voda me ne peče... Prosim za vaše izkušnje, ker mi res ni prijetno, da sem sama v tej godlji.
|
|
|
|
RE: Bolečine in zamujanje M 26.8.2009 11:35:43
|
|
|
|
piule
|
sva čist na istem veš,vse enako se meni dogaja po prvem SS 2 leti nazaj,in po porodu od januarja letos,,,jaz mislim da je to sam hormonalnega izvora,,,tud ginekolog mi je tako reku.....ne skrbet
|
|
|
|
RE: Bolečine in zamujanje M 26.8.2009 21:31:23
|
|
|
|
Barbara_L
|
Jaz ne bi bila tako brezskrbna. Bolečina je lahko znak kakšnega vnetja ali notranje okužbe. Punca, k zdravniku.
|
|
|
|
RE: Bolečine in zamujanje M 28.8.2009 15:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsi kar se je dogajalo je bil očitno vzrok, da sem zanosila malo kasneje, ker mi je po 7 dneh zamude test pokazal Hvala punce!
|
|
|
|
RE: Bolečine in zamujanje M 28.8.2009 15:45:49
|
|
|
|
Nefretiti
|
Jaz sem ravno konec M, ki mi je zamujala 12 dni, pa imam vedno redne M. Naredila sem test 3 dni po izostanku in je bil pozitiven. Seveda sem bila presrečna, da sem po enoletnem trudu in 3 mesece po brezplodni nosečnosti zanosila. Pa nisem. Imela sem takšne bolečine kot ti, slabo mi je bilo ene 3x, totalno utrujena sem bila,.....vse je izgledalo kot nosečnost, ampak ploda ni bilo videti. Takemu stanju običajno rečejo biokemična nosečnost, ker zaradi neravnovesja hormonov telo deluje, kot bi bilo noseče. Pa ni. Včasih so stare tete rekle temu namišljena nosečnost. Na zadnjem pregledu je bila sluznica čisto stanjšana, raven bHCg pa minimalna.
|
|
|
|
RE: Bolečine in zamujanje M 28.8.2009 17:53:36
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti Takemu stanju običajno rečejo biokemična nosečnost, ker zaradi neravnovesja hormonov telo deluje, kot bi bilo noseče. Pa ni. Včasih so stare tete rekle temu namišljena nosečnost. Na zadnjem pregledu je bila sluznica čisto stanjšana, raven bHCg pa minimalna. Biokemično nosečnost sem tudi jaz imela. 4 testi kazali +, čez en teden se vlije m, lavfam v porodnišnico, ker je bil vikend, v maternici ni bilo kaj videt, razen povečane sluzi, niti vrečkice, nič... pa raven hormona zelo nizka. Čez dva dni pri moji gin. še enkrat merili raven bHCg pa je biv minimalen. V porodnišnici so napisali, da je šlo za ss, moja gin pa mi je rekla, da pri njih za tako nizko vsebnost hormona sploh ne rečejo, da je šlo za , ampak mi je vseen napisala ss... rekla pa je, da ne vejo zakaj do tega pride. No to je bilo februarja, aprila pa m ni bilo in sem zares zanosila! seveda pa sem teste delala po enotednem zamujanju, če bi slučajno m spet prišla. Tako, da držim pesti tudi zate in za vse ostale. Mogoče se je telo takrat samo pripravljalo potem drug mesec pa je ratalo
< Sporočilo je popravil nincrli -- 28.8.2009 17:56:05 >
|
|
RE: Bolečine in zamujanje M 28.8.2009 17:55:44
|
|
|
|
nincrli
|
anonimna tebi pa čestitke za plusek
< Sporočilo je popravil nincrli -- 28.8.2009 17:57:12 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
katero ime ti je nabolj všečlisicka76Enej (
27%)
Matej (
27%)
Kristian (
13%)
Liam (
20%)
Nej (
12%)
Število vseh glasov: 466Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!