|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine
20.5.2008 19:44:04   
blanka1
halo!
To je moja prav nosecnost in me zanima ali je tudi Vas bolelo v predelu jacnika. Sem v 21t in me vsak dan po malo, vasih fejst boli v levem jajcniku. V 18t sem bila v bolnici, ker naj bi imela pesek na secovodih tudi na levi strani.
Porosim povejte mi ali tudi vas kaj boli ali je nosecnost cisto o.k brez kakrsne koli bolečine. Ne vem ali samo mene boli ali katero od vas tudi.

Hvala vam za odgovore!

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 21.5.2008 6:12:43 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BOLEČINE
20.5.2008 21:52:05   
Naja30
Po moje je ni nosečnice, ki je ne bi bolelo okoli jajčnikov in v spodnjem delu trebuha. Od začetka do konca nosečnosti.

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečine
21.5.2008 8:23:20   
tajči27
se strinjam z Najo...žal je tko,da boli po malem ,proti koncu pa boli že vse tam spodaj...pa ne da bi te strašla,sam je to čisto normalno,ker se pač vse rszteguje in rahlja...če te pa skrbi pa pojdi do zdravnice,nimaš kej zgubit...

17.6.-dan D

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2008 9:16:09   
romy27
oi,

jst sem tudi imela pesek v levi ledvici in ostala v bolnici v 23.tednu nosecnosti..to so take bolecine, da katastrofauser posted image
jst sem odbila vse injekcije in vsa zdravila in se odlocla da fulll pijem..tako sem vsak dan spila po 4 do 5 l tekocine..in je pomagalo..pesek se je spral..sedaj sem v 36.tednu in od takrat me ni vec bolelouser posted image
in ni nujno, da se kakrsnekoli bolecine stopnjujejo..jaz sem sele zdaj zadihala (po 30.tednu) in lahko recem, da je nosecnost postala lepa..

upam, da bodo tudi pri tebi bolecine minileuser posted image

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2008 9:59:02   
rozica984
Tudi jaz sem imela leto nazaj pesek v ledvicah in vem, da sviiiiinjsko boli. Sem tudi jaz bila v bolnici. In me je tudi enkrat na sredi nosečnosti zvilo, ampak je v eni urici popustilo (na srečo). Imela sem krvavo vodo, kar je bila gotovo posledica tega, da me je ranil kamenček. Sem se zelo bala, da bi me zdaj spet kaj zagrabilo, ker ne vem, kako bi bilo. Lani sem bila 4 dni čisto zafiksana od zdravil in inekcij, v nosečnosti ti pa itak ne smejo vsega dati. Pa sem prilezla skoraj do cilja nosečnosti (37 teden), in upam, da me še v zadnjih treh tednih kaj ne zagrabi.
Pri tebi je možno, da mogoče pesek potuje proti izhodu, in te zaradi tega boli.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2008 10:26:07   
urši*
Mene včasih tako boli, da skoraj ne morem hodit, da o bolečinah v križu ne govorim. sem omenila ginekologu, pa je rekel , da v nosečnosti so pa pač vezi zelo raztegnjene in rahle in da to pač lahko boli! Vseen pa še sama vprašaj , da te ne bo skrbelo !
lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2008 11:44:39   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: tajči27

se strinjam z Najo...žal je tko,da boli po malem ,proti koncu pa boli že vse tam spodaj...pa ne da bi te strašla,sam je to čisto normalno,ker se pač vse rszteguje in rahlja...če te pa skrbi pa pojdi do zdravnice,nimaš kej zgubit...

Se strinjam!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2008 18:57:18   
_Beky_
Ja tudi jaz imam obcasno bolecine tako v jajcniku kot v predelu kriza vendar je to normalno .Jaz naprimer vcasih se iz postelje ne morrem vstati tako mi zablokira noga.Kar se pa tice pri jajcniku je pa taka bolecina kot ce bi mogla dobituser posted image .Sem pa v 23t.No upam da sem te saj malo pomirila.user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.5.2008 19:30:35   
Maja T.
Mene je tudi najbolj bolelo tam med 7-12 t. in pa med 20-24 t. Sem v knjigi Nosečnost brala, da so okoli teh tednov bolečine najpogostejše in močne, ker se širi maternica.

Pomagam si še zdaj z Magnesolom za krče in bolečine, meni pomaga in pa počivanje

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.5.2008 10:43:48   
Teya*D.
Ja res je. Mene še je toliko bolj bolelo in me tudi zdaj pri drugi nosečnosti boli, ker imam vnetje in se mi je na čase zdelo, da imam popadke, ker so me taki krči grabli s presledki. Smo prvič čisto vredu preživeli in bomo tudi drugič.

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Partner/ica in nosečnost
пеперутка16

Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?

Da. (60%)

Ne, vedno pozabi. (20%)

Ne, ne zanima ga/jo. (20%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!