|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine
18.11.2007 15:20:44   
Vivi
Helow...
Sm nova na tem portalu, vendar vedno spremljam vaše pogovore. Me pa nekaj zanima. Sem v 17.tednu nosečnosi in imam kar nekaj bolečin v križu in kolkah...ampak to me ne skrbi...je baje normalno, ker se telo spreminja in širi...Je pa nekaj drugega...ponoče se zbujam zaradi bolečin okrog predela ledvic..kot da bi se prehladila.Ampak to se dogaja samo ponoči.Čez dan teh bolečin ni.A se to kateri dogaja?

< Sporočilo je popravil Vivi -- 18.11.2007 15:32:50 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine
18.11.2007 15:43:14   
Anonimen
Mogoče  nosiš svojega user posted image  v križu? Moja sestra je imela te težave, pa je nosila user posted image  v križu.

(odgovor članu Vivi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečine
18.11.2007 20:04:05   
silence
jaz sem v 15 tednu nosečnosti in imam bolečine v spodnjem delu trebuha, niso redne ampak poleg njih še podobne krče kot pri menstruaciji.

Ponoči pa se tudi jaz zbujam,dostkrat brez znanega razloga,včasih zaradi rahlih bolečin v spodnjem delu trebuščka, skoraj vsako noč pa grem na stranišče.

hormončki delajo svoje, telo se pripravlja, sonček pa raste.
Če se ti bo nadaljevalo pa zaradi svojega miru le pokliči ginekologinjo.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?