|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine?
19.12.2007 11:57:07   
Anonimen
Vceraj sem naredila test- približno tri dni prezgodaj, pa se je pokazala zelo zelo rahla črtica user posted image . Že kakšen teden imam občasne bolečine v spodnjem delu trebuha, zadnje dni pa že kar krče. Imela sem že en spontani splav, tako da ne želim prehitro upati.... Kakšne so vaše izkušnje glede  bolečine v primeru zanositve ipd.....?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine?
19.12.2007 12:03:13   
varci
Mene je v 1.user posted image tudi bolelo tam spodaj. Pravijo, da je to normalno, ker se razteza maternica. Dokler nimaš nobenih krvavitev bodi brez skrbi in poskušaj, da ne bi mislila na mogoč črn scenarij. vem, da je težko, ker se je tudi moja 1.user posted image končala s spontanim splavom, vendar sedaj že delamo na novem projektu user posted image in skušam misliti samo pozitivno.

Podi srečna in samo pozitivno, OK?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2007 12:39:20   
Anonimen
kaksni pa so znaki ss????

(odgovor članu varci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2007 12:41:12   
Anonimen
v katerem tednu ste imele ss????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2007 13:10:07   
varci
Jaz nisem imela nobenih znakov. Na prvem UZ v 9. tednu pa moji pikici ni delal srček, tako, da je sledila abrazija.
Nekatere začnejo krvaveti in imajo hude bolečine, druge nimajo nobenih znakov.
Ni nobenega pravila.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2007 14:32:22   
Anonimen
anonimna.  user posted image ..

tudi sama sem naredila včeraj test prezgodaj oz 2 dni pred pričakovano pa še to popoldan ko sem že nekajkrat izpraznila mehur in mi je pokazalo user posted image

in tudi mene neznosno špika, boli in imam krče, tako kot da bi hotela priti najhujša user posted image  doslej... na WC sem še imela na papirju čist malo rjavkastega izcedka...

vidiš, nisi edina in tudi sama se ne upam preveč veselit. vse kar zaenkrat lahko naredim je, da sem si šla po Tifol, ker ga še nisem začela jemat, pa kakšen spasmex tudi baje ne škodi mi je povedala v lekarni, kupila pa sem še šumeče tablete z vitamini...

upam, da bo sreča na najini strani in nama uspe obdržati pikici... držim pesti....

torej stopam v 5.teden in ne vem ali je smiselno že iti do G (ali bo karkoli videl??)

(odgovor članu varci)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2007 15:34:47   
varci
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

torej stopam v 5.teden in ne vem ali je smiselno že iti do G (ali bo karkoli videl??)

Ti kar pokliči Ginekologinjo in ji povej da si user posted image . Potem ti bo pa sama, glede na datum tvoje zadnje user posted image , povedala kdaj pridi na UZ. Ponavadi je to okoli 8. tedna. Takrat bi se mogel že lepo videt srček. Prezgodaj ponavadi nima smisla, saj se srček ne vidi in potem nekatere ženske delajo paniko, ker ni utripa.

Držim pesti za obe in božajta svojega bušija.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2007 19:58:37   
Anonimen
Sem zdaj bolj pomirjena, ko sem slišala, da nisem edina s temi znaki. Pri prejšnjem SS sem imela hude krče in krvavitev, tako da upam, da bo zdaj vse v redu.

(odgovor članu varci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2007 20:11:31   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bitje srčka se zazna šele okrog 6. tedna, prej pa se lahko vidi samo gestacijska vrečka z rumenjačkom, plod pa še ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2007 20:13:06   
gajka
SIcer pa so prve dni po izostanku M pri zanositvi še vedno takšni občutki, kot da se bo M takoj ulila.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.