|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine?!
21.12.2004 19:00:45   
Kety
Pozdravček vsem!
Sem vpisana na novo in me nekaj zanima. Menstruacija mi zamuja 4 dni in test je pokazal pozitivno. Problem je v tem, da me že cca. 2 tedna boli spodnji del trebuha približno tako kot pri menstruaciji. Strah me je, da ni kaj narobe. Pred pol leta sem bila prvič noseča, vendar sem imela molarno nosecnost in me je trebuh bolel priblizno enako, vendar šele po 1 mesecu in sem imela takrat rjavkast izcedek, sedaj pa imam povečan beli tok. Prosim povejte mi ali je to normalno? Kako močne bolečine so še sprejemljive? Pri ginekologu se bom naročila šele v četrtek. :zmeden:

Hvala in srečno vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bolečine?!
21.12.2004 19:08:35   
beba76
O tem smo na tem forumu že velikokrat debatirale in če boš pobrskala malo nazaj, boš ugotovila, da tvoje bolečine niso nič nevarnega in so povsem normalne ob začetku nosečnosti.

Lepo in zdravo nosečnost ti želim!9nebesa

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bolečine?!
21.12.2004 19:15:44   
Kety
Hvala za hiter odgovor! Brskam odgovore za nazaj samo še nisem prišla do pravega. Zdaj bom lažje spala!

Res hvala!!:)

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bolečine?!
21.12.2004 19:30:22   
Jessy
Kety, nič ne skrbi. Jaz sem imela bolečine, kot ob menstruaciji, približno en teden pred pričakovano M. po enem tednu je bolečina popustila.

Danes sem v 8t 1/7.

Držim pesti, da bo tokrat vse OK!

lp, Jessy

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bolečine?!
21.12.2004 19:50:20   
Kety
Upam, da bo res vse OK, hvala. Danes mi je prvič postalo malo slabo. V nedeljo sem se vrnila iz smučanja. Ker sem predvidevala, da sem noseča nisem pretiravala, vendar se bojim, da je bil napor kljub vsemu prehud. Upam, da nisem preveč "pretresla" svoje pikice. Še nekaj me zanima. Ali je bilo kateri slabo po folni kislini? Jaz sem jo začela jesti še preden sem zanosila, vendar me je po njej začel boleti trebuh in mi je bilo slabo, zato mi je gin. svetovala, da jo neham jest. Zdej jo jem že kakih 6t, noseča pa naj bi bila 4t, glede na ZM.Mogoče me boli trebuh tudi zaradi folne?!?

LP vsem!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bolečine?!
21.12.2004 20:43:08   
hugolina
lepo pozdravljena!
Pred enim tednom sem se ubadala z ravno takimi težavami, kot se ti. Tudi mene je bolelo en teden pred, sedaj mi že več kot en teden zamuja, pa še kar čutim te, no ne ravno bolečine-napet trebuh in to. Pa pravijo da je to normalno in sedaj se ne osredotočam tolk na to, me pa seveda skrbi. G pa imam šele 30.12. tko da bomo videli kaj bo.
srečno:rozica:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?