|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine!
10.12.2006 20:59:29   
Anonimen
Hi!

Punce ali ima katera takšne bolečine kot jaz? Namreč dogaja se mi, da me v spodnjem delu (medenici) zelo boli. Bolečina se mi pojavlja kot kakšni močni sunki brc! Pa niti ne vem, kaj bi to bilo. Sem v 31t nosečnosti in me malce skrbi, da ni kakšen znak .......

Pritiski so tudi že kar močni ampak moja punčka zagotovo še ni obrnjena navzdol z glavo, ker me z nogicami brca spodaj, saj jo čutim preko dneva, je zelo živahna!

Kako sploh veš, kdaj so pravi popadki oz. ali boli v spodnjem delu trebuha kot pri menstruaciji?

Prosim vas za mnenja in izkušnje in se vam lepo zahvaljujem!

lp,K
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine!
10.12.2006 21:33:29   
Blejka26
ečina pri popadkih je podobna bolečini kot pri menstruaciji.le da malo bolj boleča.tudi jaz sem čutila podobno kot ti in sem mislila da pikica še ni obrnjena z glavo navzdol,toda je bila.čudno se mi je zdelo da spodaj čutim kot da brca-zgleda da so bile to rokice.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2006 8:45:03   
beki24
tvojauser posted image  je sigurno obrnjena na glavo in te "brca" z rokicamiuser posted image  Jst sem pri moji imela občutek da je postrani pa je bila lepo na glavici!

Kar čutiš v medenici je verjetno posledica širjenja medeničnih kost- se pripravljajo na porod- mene je tudi skoz bolelouser posted image . Bodi pozorna ko neha- jst sem šla takrat rodituser posted image  Popadki so pa pri meni zgledali kot hude prebavne motnje in zelo boleča menstruacijauser posted image

V vsakem primeru pa ni nič narobe in se ne sekiraj!!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2006 10:01:11   
jade1
Če si zaskrbljena in , če te boli pojdi na pregleda k ginekologinji. Ko je mene pre mesecem dni tako bolelo sem imela en grd uroinfekt, pa sploh nisem vedela in potem pristala za 1 teden v bolnici. Lahko, da si se začela odpirati ... Lahko pa je res samo brcanje. Jaz bi šla na kontrolo za vsak slučaj ali pa vsaj pokliči in povej kakšne težave imaš pa ti bodo svetovali.
To, da je sigurno obrnjena na glavo se jaz ne bi strinjala, ker moj otroček je še sedaj, ko sem 36 tednov noseča obrnjen na nogice, tako, da brez ultrazvoka ne moreš vedeti v kakšnem položaju je. Pa je bil tudi pri 33 tednu na glavici, potem pa se je obrnil. In jaz sem se čudila kako, da me lahko tako močno "brca" z rokicami, ker me ob brcanju kar orng zaboli, pa potem ugotovimo na zadnjem pregledu, da se je dete lepo obrnilo na nogice. Sedaj mi pa dela take manvre po trebuhu, da je joj in to obračanje in brcanje res boli.
Jaz bi na tvojem mestu vsaj poklicala in vprašala za nasvet.
LP

< Sporočilo je popravil jade1 -- 11.12.2006 10:05:18 >

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2006 10:03:32   
jade1
Glede popadkov pa je tudi mene prvič skrbelo, če bom vedela, da imam popadke pa sem zelooo dobro vedela, ko so bili pravi popadki. Imela sem bolečine podobne kot pri zelooo boleči menstruaciji in v enakih časovnih presledkih.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2006 10:52:29   
triša
Tudi mene je ful odspodaj bolelo,predvsem zvečer tako da nisem sedela ampak sem hodila in tako gledala TV. Glede popadkov pa, sigurno boš vedla ko se ti bodo začeli, ker je to prav posebna bolečina in totalno drugačna od katere druge. .Jaz sem pred porodom imela zelo močne bolečine ob menstruaciji (bolečina je konstantna), tako da sem vzela po dva Ketonala, porodne bolečine pa so popolnoma drugačne, popadki te zajemajo v valovih (če si lahjko predstavljaš ), val bolečine se ti širi iz križa preko trebuha navzgor.In ko pridejo verjemi mi točno veš.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Želje
buči

Kaj si trenutno najbolj želiš?

Zdravja, sreče, ljubezni. (69%)

Denarja, finančne brezskrbnosti, konca recesije. (14%)

Snega. (6%)

Dopusta in brezskrbnosti. (5%)

Tišine. (3%)

Nore žurke. (2%)

Število vseh glasov: 293

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!