|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečina v spodnjem delu trebuha-a so to popa...
1.6.2005 7:42:45   
Bučika
Hojla,punce!
Danes sem zgodnja,ponavadi spim do devetih.Ampak tale noč je bila čudna.Okoli pol štirih me je prbudila čudna bolečina po celem hrbtu,trebuh trd in ni in ni popustilo.Spala sem potem zelo slabo,šla sem še ene 5x na WC.Potem pa ob ene pol sedmih me zbudi ful bolečina spodaj,ponavlja se in po nekaj časa popusti.Ker tega ne poznam iz 1.nosečnosti(imela carski rez),me zanima a je to lohk to?Kako meriš popadek?Nočem zganjati panike in prehitro nekaj ukrepati.Sem pa noseča 38-39t.Auuuu,spet.Trebuh pa čist trd.A naj pokličem zdravnika?:zmeden:
povejte,izkušnje in svetujte
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.6.2005 7:46:55   
CIPRESA
Bučika jaz še nisem prej nikoli rodila, tko da ti iz lastnih izkušenj ne morem svetovat, ampak iz tega kar preberem po RR-u je otrdevanje trebuha že eden od znakov za hitro v porodnišnico. Če pa te spremlja še bolečina pa sploh :kuza: v porodnišnico.

Bolje da greš boš vsaj mirna!!!

CIPRESA:nosecka:
Pa srečno

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2005 7:48:30   
*Neja*
Jah... po mojem boste rodili!!!! Jaz s tem (še) nimam izkušenj, sam - kot je napisala predhodnica - so to (po mojem) tisti znaki, ki ti pravijo, da moraš šus do porodnišnice.

Če je to to, potem ti želim, da boš imela krasen porod in da se nam javiš, ko ne boš več v enem kosu ;)

Pa pa

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2005 7:52:20   
Erdbeere
Verjetno imaš res popadke... tudi pri meni se je tako začelo 9nebesa dokler jih nimaš nekje na 10 minut redno ti ni potrebno hitiet do porodnišnice, ker se ti bo pol tam ful vleklo....no ja lahko se greš pa vseeno pokazat...pa čimlazji porod

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2005 7:57:25   
Lenči
Draga Bučika!

Kot so ti povedale že predhodnice bi to lahko bili res popadki. Pri meni se je bolečina širila iz hrbta in nog proti trebuhu (malo zmeden opis saj vem). Razmaki med popadki so pri meni bili neizmerljivi (na 3 min pa na 1, pa spet na 4). Torej ena sama zmeda.

Svetujem ti, da pokličeš v porodnišnico in ti bodo svetovali če že prideš.

Držim pesti da je to-to in da se čimprej konča z najlepšim darilom - :duda: .

Enga sončka, Lenči

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2005 10:43:02   
Anonimen
Če ti ni še za it v porodnišnico, pa pokliči svojega ginekologa in se odpravi k njemu na pregled. Naj ti on pove, kaj se dogaja.

(odgovor članu Bučika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2005 10:45:53   
Anonimen
Ja, menda so popadki v rednih intervalih. No, še ena bo danes mamica. Ali pa vsaj zelo kmalu. Lepooooo.

(odgovor članu Bučika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.