|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečina po punkciji
30.3.2012 17:15:22   
Anonimen
Živjo, sem drugi dan po punkciji in imam še vedno krče in še vedno imam rjav izcedek. Prvič in drugič me je bolelo samo isti dan po punkciji, potem pa je bilo ok, tokrat pa še vedno čutim bolečino v jajčniku, kjer mi je delal punkcijo in krče v maternici, kot pri menstruaciji. Transfer imam v nedeljo in kaj če se to ne poneha do takrat? predvidevam da če se maternica krči da ni ok, da se vstavi zarodek.. Je imala kakšna kaj podobnega? hvala za pomoč in lep vikend
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečina po punkciji
30.3.2012 17:25:01   
Anonimen
hej, tudi jaz sem imela krče, pomagala sem si z buscopanom...to si mi tudi svetovale v ambulanti. Vzela sem ga tudi po ETju ker ni ok da so krči.

Srečno Vita

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2012 17:37:35   
Anonimen
Tudi jaz sem začela krvaveti 2 dan po punkciji in imela sem tudi bolečine.Tako sem se morala sredi noči odpraviti v bolnišnico in tam so me pregledali in zadržali do dneva ko sem imela transfer.Najbolje bo da se greš pokazat k dežurnemu ginekologu.Sej so ti verjetno rekli,da moraš v primeru bolečine takoj nazaj na kliniko ali pa k najbližjo urgenco.je pa pomembno da po punkciji veliko piješ,ker rado pride do hiperstimulacije.Meni so na pregledu rekli da imam kar veliko povečane jajčnike in zaradi tega sem krvavela,potem sem pa dobila infuzijo,ker je rekla zdravnica da sem izsušena,kljub temu da sem veliko pila.
To je moja izkušnja.Srečno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2012 18:23:08   
Anonimen
Pri meni ni sveže krvavitve je samo rjav izcedek... Buscopan sem pa že vzela, danes dva.. Koliko jih pa lahko dnevno vzamem? Malo mi je res čudno ker prve dvakrat je bilo vse ok. Da bi imela hiperstimulacijo dvomim, ker že tako premalo reagiram, pridelala sem samo tri jajčne celice. V prvo samo eno, v drugo pa štiri, vedno se je oplodila samo ena. Tako da premalo reagiram na stimulacijo. Predvidevam da v takem primeru hiperstimulacija ni možna? Navodil kaj in kako v primeru bolečin pa ni bilo nobenih. Sicer niso neke zelo hude bolečine, čutim pa da se nekaj dogaja. Rada bi samo to zrihtala pred transferjem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2012 18:41:26   
Anonimen
ja potem pa res ni hiperca.Ti pa ne znam povedat kaj več povedat.Jaz kar velik jajčec pridelam(13,16)tako da sem imela hiperco verjetn zarad tega.pa ko boš šla na transfer povej kaj je bilo,pa ti bodo vedel povedat kok pa kaj naprej.Te bodo pregledal pa se potem odločili kaj bodo naredili,če je kaj nevarnega.Sam po mojem ni no.
Srečno,pa da bi se le prijelo tokrat.
anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2012 17:05:21   
Anonimen
Tudi jaz sem pridelala le tri celice in imela malo majhnih foliklov, pa sem vseeno imela hiperstimulacijo. Bolečina po punkciji je bil grozna, napihnjenost tudi. Oboje se je po parih dneh začelo manjšati, nekaj dni po transferju pa se je napihnjenost spet vrnila in bolečine v obliki močnih krčev in raznih špikanj tudi.
Na srečo hiperca ni bil hujše oblike, torej z zastajanjem vode .... je pa prinesla tako željeni user posted image .

Če bo prehudo se vsekakor obrni na dežurno ginekološko ambulanto,..brez oklevanja. Sicer pa veliko pij in počivaj. Upam da bo tudi pri tebi trud poplačan user posted image

A.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?