|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečina okoli popka
24.10.2007 9:50:11   
Divja vijolica
Pozdravljene, sem v 33 tednu, in me sedaj že drugi dan boli če rahlo pritisnem na popek. Tudi trebuh se mi zdi kar trd in napet. Ne vem kaj bi to bilo, v prvi nosečnosti  nisem imela teh težav. Boli me tudi v križu,in težko hodim ali sklanjam. Je pa res, da še nisem na porodniški in se v službi dosti sklanjam, doma se poskušam ukrotiti 3 letnika,...  čustveno sem na podnu, ker me je strah bližajočega poroda.
V bistvu me najbolj zanima zakaj bolečina, če pritisnem na popek? Ali še katero to boli? lp

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 24.10.2007 13:51:11 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BOLEČINA OKROG POPKA
24.10.2007 10:56:40   
scubadiver
Jaz sem v 36 tednu pa me tudi boli če si pritisnem na popek. prav neprijetna bolečina. Pa vedno pozabim vprašat ginekologa okoli tega.. verjetno pa ni ravno razloga za paniko....

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Divja vijolica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?