Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolečina na mestu šivov 11.11.2008 19:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah, ene čutijo celo življenje. Ampak res.
|
|
|
|
RE: Bolečina na mestu šivov 11.11.2008 20:08:40
|
|
|
|
abi
|
Jap, žal res, mene po 3 letih še vedno velikokrat med skeli oz. reže tam doli. Šivana sem bila pa na notranji strani . Upam da se zadeva decembra ko imam rok ne ponovi
|
|
RE: Bolečina na mestu šivov 11.11.2008 22:17:26
|
|
|
|
lelaval
|
Žal je res tako, da ene še dolgo čutimo te bolečine. Jaz sem vesela, da niso konstantne bolečine (ki bi trajale vsak dan), pač pa so le občasno.
|
|
RE: Bolečina na mestu šivov 11.11.2008 22:45:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jah, ene čutijo celo življenje. Ampak res. Res je.
|
|
RE: Bolečina na mestu šivov 12.11.2008 8:47:48
|
|
|
|
stunfek
|
katastrofa. nisem vedela, da se tako dolgo lahko cuti bolecine zaradi epiziotomije! pravite da ene celo kar za skoz! meni je FUL zal, da ko me je vprasala, ce lahko prereze, ker ima obcutek, da se bom strgala...nisem rekla ne. moji kolegici so postavili identicno vprasanje, pa je rekla, ne, kar naj se strgam...poseldica...ona ni bila ne strgana ne prerezana, jaz pa prerezana. Mislim, da je treba bolj zaupat nasim vaginam in kategoricno reci ne epiziotomijam!!!
|
|
RE: Bolečina na mestu šivov 12.11.2008 21:02:14
|
|
|
|
tea78
|
RES JE, DA ENE ČUTIJO TO CELO ŽIVLJENJE, JAZ SEM 11 MESECEV PO PORODU, PA TUDI VČASIH ČUTIM BOLEČINO, PA SPOLNI ODNOSI NISO VEČ TAKŠNI, KOT PRED NOSEČNOSTJO
|
|
|
|
RE: Bolečina na mestu šivov 15.11.2008 18:01:37
|
|
|
|
Pupka
|
Jaz sem se prvič sama začela trgat in so pol hitro vrezali- brez vprašanj. Na šivanje sem čakala najmanj 20 minut, ker je bil G na kosilu. Očitno se je dobro najedel in potem dobro opravil delo. Skelelo me je 4 dni- res ornk... Ene 2 šiva Kasneje je blo okej... Po 5 letih nebi mogla reči da me kaj ekstra kdaj boli! sem pa slišala da znajo tudi preveč zašiti, tako da tisto kar je pasalo prej sedaj ni več okej
|
|
RE: Bolečina na mestu šivov 18.11.2008 0:20:25
|
|
|
|
Zofy
|
Jaz sem 8m po porodu in tu pa tam še zaskeli. Ampak res tu pa tam. Je pa še par mesecev nazaj bolj skelelo. Meni se je bolečina umirila, nisem bila rezana, ampak samo malo raztrgana za 2 šiva. No, tudi, če bo ostalo kot je, bo ok.
|
|
|
|
RE: Bolečina na mestu šivov 20.11.2008 22:42:17
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
Jaz sem 5m po porodu in ob misli, da bi se vsedla na bicikel še zdaj dobim solzne oči. Moja rit ni videla stola skoraj en mesec po porodu in boli me še danes (ob napenjanju recimo; jaaa, moja prebava je bolj tako-tako haha; ob spolnih odnosih, ob čudnem položaju pri sedenju...). Pač sem se sprijaznila s tem, drugega mi ne ostane, mi gre pa včasih takooo na jetra. No, hvalabogu nikoli nisem marala kolesarit!
|
|
|
|
RE: Bolečina na mestu šivov 22.11.2008 16:10:04
|
|
|
|
country
|
Meni je G rekla, da bo dala dva šiva, potem pa je kar šivala, pa šivala in sem jo že vprašala kako da še šiva. Je rekla, saj bi nehala, pa še krvavite. No, posledično sem kar nekaj časa (sicer ne vem natančno) govorila možeku, da me je preveč zašila. In pri prvih nekaj odnosih po porodu sem imela občutek, da me je spet razdevičil... Od poroda je zdaj 15 mesecev in se je stvar večinoma uredila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?