|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečina na desni strani
11.5.2005 11:09:24   
bibika2
Lepo pozdravljene!
Kako kaj preživljate današnji nekoliko bolj sončen dan? Na vas se obračam v upanju, da mi bo znala katera odgovoriti. Meseca januarja sem bila na pregledu pri G. zaradi bolečine na desni strani.Ker pri pregledu ni nič ugotovila, mi je naredila še ultrazvok, ki pa ni hvala bogu nič pokazal in mi je rekla, da je vse vredu in ni nič povečano ali odebeljeno. Opozorila pa me je naj spremljam kdaj se bolečina pojavi. Ko ji povem, da me začne boleti okoli sredine ciklusa, mi je rekla, da gre za ovulacijo. Ampak ta mesec se je bolečina pojavila pred :hudicek: in okoli ovulacije in sedaj me vsak dan po malem boli. Nerodno mi je iti nazaj k G. zaradi iste težave. Kaj mi svetujete naj jo vseeno pokličem po telefonu in ji povem kaj me skrbi. Oprostite, da sem se tako razpisala zato vas vse lepo pozdravljam in se vam zahvaljujem za vse odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bolečina na desni strani
11.5.2005 11:12:35   
biba77
Le pojdi do G, ce tezava ni minila. Ali se stopnjuje na slabse.

Sicer pa je tako, da imajo nekatere krce in bolecine (sicer povsod pod popkom, ne samo na eni strani) od O, pa do M.
Jaz sem imela te tezave v dveh od stirih ciklusih s Klomifenom.

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bolečina na desni strani
11.5.2005 11:14:47   
Skorpija
Če tvoja G na UZ ni videla nič sumljivega, pa mogoče problem sploh ni tam :zmeden2: Nekje sem brala, da dostikrat ženske hodijo do G zaradi bolečin, pa gre u bistvu za težave s črevesjem. Imaš s tem kakšne probleme? Si te dni bolj zaprta? Mene velikokrat boli zaradi tega, občutek je pa isti, kot da bi me pred M šraufalo, samo jaz vem, da je to, ker imamo take probleme v familiji in sem zato zelo zgodaj dala tudi te preglede čez...

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bolečina na desni strani
11.5.2005 11:15:05   
bibika2
Bolečina se ne stopnjuje ampak je zelo neprijetno, ker za vsako, ko me nekoliko zaboli mislim, da je kaj narobe, sploh pa sedaj, ko se z :love: trudiva na projektu :duda:.

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bolečina na desni strani
11.5.2005 11:17:12   
bibika2
Prav imaš Skorpija, res imam težave s prebavo in ravno včeraj sem dobila nasvet od sodelavke naj jem pšenične otrobe ali pa laneno seme. Sem si mislila "poskusiti ni greh" in mi je pomagalo in danes ni več tako ostra bolečina kot včeraj. Včeraj sem bila prepričana, da imam vneto desno ledvico.

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bolečina na desni strani
11.5.2005 11:19:15   
Skorpija
Mogoče je to... Opazuj malo, pa boš videla! Jaz zelo pazim, da jem stvari, ki me ne štopajo, ker drugače je groza!!!

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bolečina na desni strani
11.5.2005 11:21:40   
bibika2
Ampak ali nebi morala bolečina ponehati, če se ti potem odpre? Mene še vedno nekoliko boli.

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bolečina na desni strani
11.5.2005 11:23:55   
Skorpija
Ni nujno, ker je črevo razdraženo in mogoče še kaj potuje po njem... Jaz imam s tem največje probleme pred M. Si v tem času? Vsekakor to malo opazuj in razmisli o obisku osebne zdravnice in ji povej, da si pri G že bila in da pravi, da je vse OK. Potem bo pa že ona vedela kako naprej...

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bolečina na desni strani
11.5.2005 11:28:02   
sugar
bibika2

pozdravljena.
Jaz se pridružujem groznim bolečinam v desnem delu trebuha bolj spodaj. Pri meni gre, zaradi teže (presuha nekoč danes normalna), za povešeno ledvico, ki se nekako rokuje z desnim jajčnikom (ko se spusti in obrne - hudiča kako to boli, k bi me en rezal).
Tudi pri meni je bil prvi pregled pri ginekologu z UZ, kjer ni bilo nič narobe (ker sem mislila da imam vnetje jajčnikov). Nato pa smo šli naprej in v roku pol leta ugotovili, da imam spuščeno ledvico, ki pa je potujoča in se obrača (takrat bolečina, ker pejlon stiska in se matra) - zdravilo operacija 50-50% da se ohrani gor ali pa gre spet dol tako pa PAIN KILLER-je in upat da se mogoče v nosečnosti vgnezdi nazaj v maščobno tkivo.

Pojdi k zdravniku še osebnem (po vsej verjetnosti te bo dal na UZ trebušne votline - cele).

Bolje, da veš kaj povzroča bolečino in jo slušaš omiliti, kot da jo trpiš pa ne veš zakaj.

papa
:kuza:
sugar

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Bolečina na desni strani
11.5.2005 11:28:38   
bibika2
Do moje :hudicek: je še celih osem dni. Če bolečina ne bo ponehala se bom res odpravila k splošnemu zdravniku in ji povedala tako kot si mi ti rekla. Najlepša hvala za nasvete in lepo se je bilo pogovoriti z nekom, ki ima podobne težave kot jaz.

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Bolečina na desni strani
11.5.2005 11:30:56   
Skorpija
;) No problem in upam, da bo čimprej vse OK!

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Bolečina na desni strani
11.5.2005 12:34:08   
Špelka
Po mojem podivjani hormončki in psiha? :zmeden:

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kaj pa seks v zrelejših letih?
Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......