Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bolečina na desni strani 11.5.2005 11:12:35
|
|
|
|
biba77
|
Le pojdi do G, ce tezava ni minila. Ali se stopnjuje na slabse. Sicer pa je tako, da imajo nekatere krce in bolecine (sicer povsod pod popkom, ne samo na eni strani) od O, pa do M. Jaz sem imela te tezave v dveh od stirih ciklusih s Klomifenom. :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Bolečina na desni strani 11.5.2005 11:14:47
|
|
|
|
Skorpija
|
Če tvoja G na UZ ni videla nič sumljivega, pa mogoče problem sploh ni tam :zmeden2: Nekje sem brala, da dostikrat ženske hodijo do G zaradi bolečin, pa gre u bistvu za težave s črevesjem. Imaš s tem kakšne probleme? Si te dni bolj zaprta? Mene velikokrat boli zaradi tega, občutek je pa isti, kot da bi me pred M šraufalo, samo jaz vem, da je to, ker imamo take probleme v familiji in sem zato zelo zgodaj dala tudi te preglede čez...
|
|
|
|
Bolečina na desni strani 11.5.2005 11:15:05
|
|
|
|
bibika2
|
Bolečina se ne stopnjuje ampak je zelo neprijetno, ker za vsako, ko me nekoliko zaboli mislim, da je kaj narobe, sploh pa sedaj, ko se z :love: trudiva na projektu :duda:.
|
|
|
|
Bolečina na desni strani 11.5.2005 11:17:12
|
|
|
|
bibika2
|
Prav imaš Skorpija, res imam težave s prebavo in ravno včeraj sem dobila nasvet od sodelavke naj jem pšenične otrobe ali pa laneno seme. Sem si mislila "poskusiti ni greh" in mi je pomagalo in danes ni več tako ostra bolečina kot včeraj. Včeraj sem bila prepričana, da imam vneto desno ledvico.
|
|
|
|
Bolečina na desni strani 11.5.2005 11:19:15
|
|
|
|
Skorpija
|
Mogoče je to... Opazuj malo, pa boš videla! Jaz zelo pazim, da jem stvari, ki me ne štopajo, ker drugače je groza!!!
|
|
|
|
Bolečina na desni strani 11.5.2005 11:21:40
|
|
|
|
bibika2
|
Ampak ali nebi morala bolečina ponehati, če se ti potem odpre? Mene še vedno nekoliko boli.
|
|
|
|
Bolečina na desni strani 11.5.2005 11:23:55
|
|
|
|
Skorpija
|
Ni nujno, ker je črevo razdraženo in mogoče še kaj potuje po njem... Jaz imam s tem največje probleme pred M. Si v tem času? Vsekakor to malo opazuj in razmisli o obisku osebne zdravnice in ji povej, da si pri G že bila in da pravi, da je vse OK. Potem bo pa že ona vedela kako naprej...
|
|
|
|
Bolečina na desni strani 11.5.2005 11:28:02
|
|
|
|
sugar
|
bibika2 pozdravljena. Jaz se pridružujem groznim bolečinam v desnem delu trebuha bolj spodaj. Pri meni gre, zaradi teže (presuha nekoč danes normalna), za povešeno ledvico, ki se nekako rokuje z desnim jajčnikom (ko se spusti in obrne - hudiča kako to boli, k bi me en rezal). Tudi pri meni je bil prvi pregled pri ginekologu z UZ, kjer ni bilo nič narobe (ker sem mislila da imam vnetje jajčnikov). Nato pa smo šli naprej in v roku pol leta ugotovili, da imam spuščeno ledvico, ki pa je potujoča in se obrača (takrat bolečina, ker pejlon stiska in se matra) - zdravilo operacija 50-50% da se ohrani gor ali pa gre spet dol tako pa PAIN KILLER-je in upat da se mogoče v nosečnosti vgnezdi nazaj v maščobno tkivo. Pojdi k zdravniku še osebnem (po vsej verjetnosti te bo dal na UZ trebušne votline - cele). Bolje, da veš kaj povzroča bolečino in jo slušaš omiliti, kot da jo trpiš pa ne veš zakaj. papa :kuza: sugar
|
|
|
|
Bolečina na desni strani 11.5.2005 11:28:38
|
|
|
|
bibika2
|
Do moje :hudicek: je še celih osem dni. Če bolečina ne bo ponehala se bom res odpravila k splošnemu zdravniku in ji povedala tako kot si mi ti rekla. Najlepša hvala za nasvete in lepo se je bilo pogovoriti z nekom, ki ima podobne težave kot jaz.
|
|
|
|
Bolečina na desni strani 11.5.2005 11:30:56
|
|
|
|
Skorpija
|
;) No problem in upam, da bo čimprej vse OK!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kaj pa seks v zrelejših letih?Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......