Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolečina kot pri menstruaciji 13.7.2010 10:24:30
|
|
|
|
jagoda28
|
Pozdravljena! Kaj pa če spremeniš položaj, je kaj boljše? To je v večini primerov zaradi raztezanja maternice. Jaz sem v 35. tednu pa me še zmeraj tu pa tam boli.
|
|
|
|
RE: Bolečina kot pri menstruaciji 13.7.2010 10:40:26
|
|
|
|
ribica.
|
jaz bi na tvojem mestu vsekakor poklicala do svojega G in vprašala če je to ok. Ker na samem začetku nosečnosti so meni vedno rekli da če bi bili kakršnikoli krči, kot ob menstruaciji, se moram oglasit. Zdaj res ne vem ali je to nekaj kar je potencialno nevarno samo v začetku nosečnosti, ali velja to tudi v 2. trimesečju. Ampak če bi bila jaz ti, bi poklicala, da se prepričam.
|
|
|
|
RE: Bolečina kot pri menstruaciji 14.7.2010 13:18:14
|
|
|
|
Patty81
|
Živjo! Jaz sem v 30. tednu in nimam takih občutkov. Mislim da nič ne škodi, če pokličeš G in vprašaš kako je s tem. Če bo potrebno, ti bo itak rekel, da se pridi pokazat, če ne, boš pa vsaj mirna! Lp
|
|
|
|
RE: Bolečina kot pri menstruaciji 14.7.2010 13:29:48
|
|
|
|
pety78
|
Pri prvi nosečnosti sem jih imela jaz, najprej rahle, potem pa malo bolj močne, še močnejše in smo šli rodit. Jaz sem pričakovala, da me bo zaradi popadkov bolelo v križu, je pa bilo točno tako, kot pri menstruaciji. Pri drugi nosečnosti sem jih pa imela kar nekaj tednov pred rokom, bolj se je bližal rok poroda, bolj sem upala, da je to to, pa ni bilo. Rodila seveda en dan pred PDP, pa tako sem si zadnjih 14 dni že želela, ker me je res ful bolelo. Tako da, čisto različen pomen imajo te bolečnine. Če te skrbi, pa pojdi na pregled, bo najboj ziher.
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......