|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleče strije
12.11.2007 20:58:47   
Raho
Zanima me ali katero delanje strij boli. Večina jih piše, da jih srbi, ko se jim delajo strije, mene pa tako boli, da prav čutim, kako mi trga kožo. Sem se pa mazala cel čas, ampak očitno ni nič pomagalo.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleče strije
12.11.2007 21:11:28   
Anonimen
Vprašaj kačo, če jo kaj boli, ko se slači iz svoje kože. user posted image user posted image user posted image

Ne , hecam se. Ne vem, nisem še tam.

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2007 21:13:48   
Raho
user posted image user posted image user posted image

Pa boš, pa boš... Kmaluuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2007 21:15:07   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  me že skrbi. Glede na to, da sem suhcana, pa velika. user posted image  Razen, če bom v križu nosila tako kot mami pa sestra. user posted image  

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2007 21:19:00   
Raho
Jaz imam totalno vse v trebuhu. Je pa sedaj proti koncu vse to že težko nosituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2007 21:21:14   
Anonimen
user posted image  boga si. Moja kolegica, ki je imela dvojčka je bila grozna. Ne da te strašim, sam ona jih je do konca donosila do dopolnjenega 40 tedna in jo je koža resnično bolela. Včasih je krvavela, kljub vse,m mogočim žavbam.
Strije pa žal....ostanejo.

Eh, sej greš kmal rodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit.user posted image

Kdaj lahko začnemo navijat? user posted image

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2007 21:25:24   
Raho
Še ne vem točno. Naslenji teden se grem menit, če me kaj ne prehiti. Upam, da me bo zdravnica odrešila nekje  okoli 5. decembra. Več kot 2 tedna pred PDP pa mi tako ali tako ne bo hotela delati CR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2007 21:27:00   
Anonimen
Aha, pol bomo na preži za tabo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2007 21:31:22   
*alja*
Upam, da se čimprej rešiš in dobiš v roke zdravegauser posted image .

Sicer pa mene strije niso srbele in ne bolele (imam jih pauser posted image ). Bolele so me sam ko sem jih pogledala, in me je stisnolo v notranjosti od groze!user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2007 22:30:27   
Ninica
Mene je pa v prvi nosečnosti že čisto na koncu bolelo v predelu popka in nisem vedela zakaj, čez par dni sem ugotovila, da mi je tam počila koža tak za 1 cm in to je bila strija. user posted image

LP, Ninica

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.11.2007 9:00:12   
zoom zoom
Pri meni je bilo enako kot pri Ninici, samo da je mene začelo bolete kakšen mesec pred porodom.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?