|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleče sramne kosti
12.3.2011 22:43:45   
Anonimen
Pozdravljene!!

Sem 3 tedne pred rokom in me zelo, zelo bolijo sramne kosti. Tiste, ki imate podobne izkušnje oziroma kakeršni koli nasvet kako omilit bolečino prosim pišite.
Ker mene včasih kosti tak bolijo, da je že nevzdržno.

Hvala za nasvete!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleče sramne kosti
12.3.2011 23:48:56   
lilip
Meni je pomagalo, če sem počivala. Najbolj pa je pomagalo, da sem šla rodit:-)) Saj bo hitro minilo! Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2011 23:57:50   
TuBoLina_86
no, počitek, pa meni zelo pomaga če si dam med počitkom ( ležanjem ) in ponoči kakšen vzglavnik med noge.... mi prav paše, da ni glih tesno skupaj user posted image

tudi mene zna zelo boleti, sploh če počivam na boku, pa nimam nič med nogami.... kakšen vzglavnik, ali zložena odeja.... v glavnem nekaj... user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu lilip)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2011 7:28:24   
butt3rfly
jst sm v 26. tednu, pa me že zdej redno bolijo, v glavnim samo zvečer in nato celo noč. noben vzglavnik med nogami ne pomaga. očitno bo moglo pač vse skupi iti na "šuti i trpi" :/

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2011 7:45:42   
Eva19
men isto ni nič pomagalo...dokler nisem rodila, ampak zdej je problem, da mene še vedno velikrat boli, pa ne vem al vse nazaj skup leze, ampak sem že skor leto in pol po porodu, čez dan me sicer ne, ponoči pa velikrat, da moram položaj spanja zamenjat, drugač ni za zdržat...

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2011 8:07:24   
Anonimen
joj.....prava tema za mene, ko sem že tako zjamrana! mene tudi tako bolijo sramne kosti, da že imam počasi vsega dovolj. sem pa tudi 37 teden in bi že z največjim veseljem šla rodit... bolijo pa najbolj ponoči, ko se je potrebno obrnat. nekega pravega načina ležanja še nisem našla, oz., kaj bi mi lahko pomagalo, tak da vedno ko se zbudim nekaj časa študiram če me že kaj boli, da bom lahko šla user posted image user posted image user posted image . sej bo kmalu mimouser posted image .

(odgovor članu Eva19)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2011 13:53:39   
Masha_M
Vaši težavi se reče Symphysis pubis dysfunctio: http://en.wikipedia.org/wiki/Symphysis_pubis_dysfunction

Zelo jo zna omiliti medenični pas in pa pravilni načini obračanja, usedanja itd. Po porodu zadeva večinoma mine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2011 16:42:33   
bubu_bibi
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

Vaši težavi se reče Symphysis pubis dysfunctio: http://en.wikipedia.org/wiki/Symphysis_pubis_dysfunction

Zelo jo zna omiliti medenični pas in pa pravilni načini obračanja, usedanja itd. Po porodu zadeva večinoma mine.

Sicer je vse res, samo sam pas brez pravilnih vaj bo pomagal bolj malo, še posebej, če ne bo nošen pravilno (torej preko sramnice in riti in ne pod trebuščkom).

Pričakala sva! :)

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.3.2011 22:19:48   
TuBoLina_86
huh, pa vidim, da nisem edina user posted image user posted image očitno bo res treba potrpet... tale medenični pas... a je kera probala?user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2011 9:10:57   
Anonimen
js nisem razmišljala o kakšnem pasu, nekak imam mnenje, da telo pač mora svoje naredit, da se pripravi na porod . to je moje mišljenjeuser posted image

(odgovor članu TuBoLina_86)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.3.2011 10:02:37   
olimia
uf, vidim, da nisem edina s temi težavami. sicer sem v 35. tednu, ampak me že kar nekaj časa mučijo te bolečine.
predvsem če sem veliko pokonci. meni sicer pomaga počitek do ene mere, ampak ne vedno. najbolj mi je čudno,
ker to čutim šele sedaj, v tretji nosečnosti- v prvih dveh nisem vedela, kaj to sploh je- sem se super počutila.
mogoče je sedaj že emšo kriv  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.4.2011 19:33:43   
frufru
27 tednov, medenične kosti mi med hojo preskakujejo. Še huje je če grem po stopnicah.Ppa mi tudi medenični pas ne pomaga oziroma samo dopoldne. Popoldne samo še škripa in noga klecauser posted image .  Pušenjak sicer pravi, da je to normalno, samo v prvo teh problemov ni bilouser posted image  Bomo videl, kaj bo moja G v torek rekla.

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?