|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleča prsa
28.9.2009 18:25:49   
divans1
Noseča sem 6 tednov in 3 dni in me prsa manj bolijo kot so me na začetku, to se pravi, od izostanka menstruacije dalje. Je to normalno al bi morala zdj skoz bolet?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleča prsa
28.9.2009 19:00:12   
Anonimen
ja evo mene tud to zanima. jst sm sicer že v dvanajstem tednu user posted image , še zmer me bolijo, a to pol celo nosečnost boli al kko al izzveni po prvih treh mesecih.... hm jst sm mela do zdj izkušnjo, da so ble kkšn dan prsi mal bl občutljive drugič manj, če ti to kej pomaga

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2009 19:03:15   
divans1
Čestitke za 12.teden!!! Upam da bom tudi jaz počasi a vztrajno prilezla tja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2009 19:42:49   
najčka
Mene so bolela samo bolj na začetku, pa enkrat vmes tko mal po presledkih, sem pa že 36tednov in 6dni. Uživajtauser posted image do konca brez slabosti!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2009 19:50:04   
divans1
Čestitke najčka. Želim  ti zdravega dojenčka, tebi pa hvala za lepe želje!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2009 19:51:52   
luan
Mene so bolele prsi nekje do 16 tedna, pa potem takoj po dvajsetem.Zdaj pa je v redu.Sem pa v 33 tednu.
LP

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2009 19:53:26   
miapia

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Noseča sem 6 tednov in 3 dni in me prsa manj bolijo kot so me na začetku, to se pravi, od izostanka menstruacije dalje. Je to normalno al bi morala zdj skoz bolet?

Od vsake posameznice odvisno. Mene so po parih tednih, ko sem izvedela za nosečnost, nehale bolet, se pa spominajm, da so me dostikrat prav neugodno srbele in bolele bradavičke. Nekatere boli kar cel čas nosečnosti, nekatere nič, nekatere pa tako kot tebe. Pravila pa tu ni.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2009 20:03:55   
divans1
Hvala, ste me potolažile, sem že mislila, da je kej narobe...

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2009 20:53:54   
ellie
Mene so bolele do enega 14. al 16. tedna...se niti več ne spomnim. Potem pa kar čez noč...kot da bi odrezal. Nič več. Mogoče je blo krivo to, ker so do takrat pospešeno rastleuser posted image  za konkretni 2 št. Me pa na začetku niso nič bolele...menda so me začele v kakem 8. tednu.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.10.2009 13:57:12   
charlyka
Zdravo!

Imam podobno situacijo - prsi so me bolele in bile napihnjene v prvih 2 tednih ob izostanku menstruacije, zdaj sem v 7. tednu user posted image in me nič ne bolijo in so kar nekako uplahnile nazaj v prejšnje stanje ... user posted image je to normalno?

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.10.2009 14:15:22   
Mateja4
normalno je... brez skrbi

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.10.2009 16:43:47   
divans1
Mateja 4, a to je normalno, da nehajo bolet, pa pol spet začnejo al kako. Tudi sama sem stopila v sedmi teden...

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.10.2009 17:14:29   
Mateja4
ja čist normalno je... pr men je blo isto enkrat so me..pol me spet niso ..pa so me spet.. pol se je pa kar naenkrat čist nehalo...  baje je to samo zaradi nihanja hormonov tako da ni nič narobe če te ali pa če te ne bolijo....zaradi tega ne more biti čisto nič narobe... Želim ti prelepo nosečnost.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.10.2009 17:21:31   
divans1
Najlepša hvala mateja4!!!!!

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.10.2009 19:51:36   
charlyka
hvala mateja user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?