|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleča ovulacija
11.3.2006 21:53:18   
Anonimen
Danes sem že čisto fertig. Celo noč in cel dan me tako matra, da komaj hodim. Začelo se je ponoči, komaj sem vstala in šla na WC. Potem pa čez dan tudi, pa še sama sem bila z Nejcem cel dan doma. Za znoret! Zdaj zvečer pa me je tako stisnilo, da nisem mogla niti več stati, še dobro, da je bil že mož doma. Pri vsakem koraku tako močna bolečina, kot da bi me nekdo brcnil v trebuh. Začelo me je boleti tudi v križu. Vem, da je to O, ker jo vedno čutim, samo ne tako hudo kot danes. Malo prej sem morala vzeti en Lekadol 500, da je sedaj malo boljše in lahko sedim.
Ali ima še katera tako boleče O in ali veste mogoče vzrok, zakaj naenkrat ta mesec tako hudo boleča? Ne delamo na user posted image  in ne jem KT (nobene zaščite). M sem pa imela pred 10 dnevi.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleča ovulacija
11.3.2006 22:15:55   
Anonimen
Jaz sem pred porodom imela ovulacijo bolj bolečo kot menstruacijo.Pa nekaj dni sem imela tolk sluzi (moj je rekel da je to mažauser posted image )da sem mogla imet dnevne vložke.Včasih sem komaj hodila,tako me je bolelo.Pomagalo pa ni nič,razen kakšen lekadol ja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2006 22:18:43   
spacey
O Blacky, mogoče se je pa kar zgodilo, sej ni nujno da delate na novem pikcu. user posted image

Jaz vem, da je mene ful bolelo v jajčnikih, ko sem zanosila... Drugače, pa ne bi vedela, zakaj te tako boli. Pokliči G v pon. in mu/ji povej za težave.

Upam, da čim prej mine tale bolečina, pa pejt na toplo in počivat . user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2006 22:24:27   
Aleksandrin
Sedaj po porodu, ja ful čutim, jajčnike.
Tri dni skupaj me je matralo, še, ko sem se usedla sem se mogla prav počasi.
Lekadol pa mi ni pomagal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2006 22:28:45   
KODA
Jaz sem vedno imela boleče ovulacije,pred in po porodu.Včasih me je tako bolelo,da sem morala vzeti Nalgesin,ker mi tudi Lekadol ni pomagal.Pa sluzi ogromno.Ampak,pri meni je to trajalo lahko nekaj ur,ali pa tudi en cel dan.Pa napet trebuh sem imela.Ampak začudo,zadnje dva meseca opažam samo sluz,brez bolečin.user posted image
Mogoče,si se kaj prehladila.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2006 22:33:53   
Ani 2
Joj Blacky upam da si boš hitro upomogla in te ne bo več tako  bolelo,sedaj pa hitro v posteljo k možeku da te malo ogreje in zmasira pol boš sigurno lažje zaspala.
Zate pa ena user posted image .

Lahko noč user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2006 23:13:03   
Anonimen
Aleksandrin, imaš prav, tudi meni Lekadol ni pomagal. user posted image
Boli kot hudič. Nazadnje me je tako bolelo pri prvi O po porodu, potem pa ne več tako zelo.

Nič, bom vas kar upoštevala in šla danes spat prej kot ponavadi, ker res več ne zmorem. Upam, da bo jutri zjutraj boljše.

Hvala za odgovore.

(odgovor članu Ani 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2006 11:13:33   
Anonimen
Huda noč je za mano. Bolečine so bile vse hujše, ob 0.30 sem se zbudila z 38,4 vročine. Pojedla sem en spasmex, da sem lahko vsaj malo v miru spala, čeprav bolečine niso popolnoma izginile. Danes imam še vedno bolečine, tako da moram sedeti ali ležati, stati ne morem dolgo. Vročine pa več nimam. Ne vem več..... upam, da kmalu mine.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2006 11:15:18   
PBJ
Tudi jaz imam težave s tem, tako da vem, kakšna bolečina je to. o mi ponavadi traja 3 dni in postpoma izgine. Ob vsakem gibu, čutim vse "notranje organe", paziti moram, kako se vsedem... Je pa tudi kakšen "srečen mesec", ko me ne boli, ampak bolj redko.
Jaz imam ginek. endometriozo, ki mi je z zarastlinami naredila škodo na jajčnikih in pri meni naj bi bilo od tega.

Vsekakor je dobro, da se posvetuješ z ginekologom.

Zdaj sem prebrala tvoje novo sporočilo.
Če si imela vročino, lahko gre tudi za vnetje, ki je fino, da se pozdravi.

< Sporočilo je popravil PBJ -- 12.3.2006 11:17:13 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2006 23:54:51   
Aleksandrin
Blacky: javi kako se bo popravilo, pa le pojdi se pokazat do dohtarja, če si imela vročino je lahko kaj bolj resnega.
Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2006 0:10:13   
karmy
jzt sm mela pred porodom take bolečine, da hodt nism mogla... pol sm začela tabletke jemat, je pol nism več čutila, pol sem zanosila, po porodu pa so se spet tiste boleče menstre vrnile in mi prejšne KT niso pomagale več..pol sem jih zamenjala in spet ne čutim več bolečin...

blacky upam da bo kmalu nehalo bolet... user posted image aja pa res je kar je rekla spacey... mogoče kakšen spodrsljaj user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2006 0:34:29   
Anonimen
Ne, nosečka nisem, ne ga srat, punce!!user posted image user posted image

Evo, včeraj zvečer sem pojedla še en spasmex pred spanjem, noč je bila veliko boljša. Danes zjutraj je še malo bolelo, vendar vsako uro manj. Zdaj pa sem spet kot nova, nič ne boli, kot da sploh nič ni bilo. Upam, da se to ne ponovi.

Se bom pa kar jutri naročila h g.,ker bi morala že januarja iti na odvzem brisa. Mi je rekel, da ga lahko vzame šele nekje 1 leto po porodu. Bom kar šla in mu povedala o mojih težavah.
Vam bom potem sporočila.user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.3.2006 10:56:45   
Reja
Tudi jaz sem imela nekaj mesecev pred zanositvijo zelo boleče ovulacije, vendar vseeno ne tako kot ti.  Imela sem take krče, da sem bila po kako uro kar primiru.

Potem pa sem zanosila in upam, da je moja maternica pozabila na touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Vrtec
lola85 RR

Kateri vrtec obiskujejo vasi otroci?

Javni (81%)

Zasebni (12%)

Montessori (8%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!