Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Boleča koža na vrhu trebuha 22.2.2010 19:53:24
|
|
|
|
poiu
|
Pozdravljena. Jaz sem v 36 tednu pa me že en mesec špika, pa mene še v rebernem selu na hrbtu na desni. So rekl da to plod prtiska tko da bo treba še mal potrpet. Je pa zelo zoprno, sploh ko se vležem. Želim ti hito in lepo končnico nosečnosti.
|
|
RE: Boleča koža na vrhu trebuha 23.2.2010 9:22:51
|
|
|
|
seya
|
Tudi jaz sem imela nekako od 30. tedna dalje tik pod rebrnim lokom na desni strani tak zoprn pekoč občutek. V bistvu le koža, ne globlje v trebuhu. Na trenutke sem na enem manjšem delu kože imela tudi malo slabši občutek za dotik. Ker se ni širilo ali slabšalo, nisem iz tega delala nobene panike in sem sklepala, da je verjetno zaradi raztezanja kože in samega prsnega koša.
|
|
|
|
RE: Boleča koža na vrhu trebuha 23.2.2010 18:21:07
|
|
|
|
Klarica123
|
Seya saj tudi jaz imam čisto isti občutek kot ti. Je samo na ena in istem mestu. Upam, da je to res samo zaradi raztezanja kože in ni kaj hujšega. Glejmo pozitivno če bi bilo kaj fejst narobe, bi verjetno imela kakšen izcedek. Pa tudi "tehnični pregled" sem na sebi naredila 14 dni nazaj in je bilo vse ok. Včasih sem že čisto panična
|
|
|
|
RE: Boleča koža na vrhu trebuha 24.2.2010 13:21:37
|
|
|
|
Getreal
|
evo meni se tudi dogaja isto že 2 tedna (jaz sem v 33 tednu)..zgleda, da se res ni za preveč obremenjevat in samo še malo potrpet
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?