|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v predelu jajčnikov
1.2.2006 20:32:33   
Anonimen
jemljem Klomifen 3 cikel.Od ovulacije naprej me predvsem na desni strani v predelu jajčnikov čutim včasih bolj močno ali blago bolečino,porazdeljeno po cel dan ponoči se malo umiri.Nosečniški znak to verjetno ni?Je imela od vas katera kaj podobnega?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v predelu jajčnikov
1.2.2006 21:57:19   
nelly
Jaz ne jemljem Klomifena pa se mi vseeno to dogaja.Cel mesec me je bolelo bol po malem in špikalo,saj me zdaj tudi tako, da jaz mislim da nosečniški zank ni.Mene boli in špika tako da sem že prav zmedena,da ne vem več ali so to jajčniki ali je to mehur.Je pa taka bolj topa bolečina.Upam in mislim da ni kaj hudo narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2006 23:38:26   
KODA
Smo že tri s to težavo.Mene že dober teden špika v levem jajčniku in imam povečan beli tok.Ponavadi nimam teh težav,zdaj ta mesec prvič.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2006 9:23:55   
muha1
Tudi jaz sem imela te težave,pa sem šla h gin.,dala me je na test in bilo jeuser posted image . Meni je rekla, da je pikanje normalno na začetku nosečnosti, češ, nekaka priprava jajčnikov in maternice na nosečnost (nekako tak).
Pa veliko srečeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2006 9:38:39   
Tia-na
Ja, mene tudi špika v levem jajčniku, vnedar vem, da ni nosečnst, ker sem vmes že imela menstruacijo. Upam, da ni kakšno vnetje ali kaj podobnega.

Lahko bi bilo tudi kak zatoj v črevesju (sm bolj zaprte sorte) user posted image

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2006 10:44:48   
Anonimen
Jest sem tud ta mesec s podobnimi težavami, vendar sem tik pred user posted image ....
Nati

(odgovor članu Tia-na)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2006 16:15:26   
Anonimen
Upam,da to res ni kaj hudega in da čimprej zagledateuser posted image !
Bila pa sem pred kratkim na HSG-ju in je bilo vse vredu zato me skrbi,da ne bi prišlo,do kakega vnetja,ker so pol spet posledice.Gin.je rekel,da se prehladiti ne smem v trebuh,se pa nisem najbolj pazila.Predpisal mi je svečke Vagisan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2006 16:25:04   
Snoopika
Mene tud špika v levem jajčniku. Pa se mi zdi da bi lahko bla to ovulacija. user posted image  Kaj mislite? A morm mojga u akcijo spravt. Se mi skor zdi da je to, ker je polno sluzi zraven pa še mal krvi. user posted image  Nč mi ni jasen več kaj se z mano dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2006 19:58:38   
Anonimen
Zdravo, berem vas že nekaj časa, pišem pa prvič. Hvala vsem, ki pridno delite svoje izkušnje, doživetja, čakanja,...

Nobene ne bi rada strašila, vendar vse kar ni običajno, ni ok, sploh če traja. Pred prbližno 3 meseci je tudi mene začelo špikat v jajčniku, pa me je spet nehalo, pa se je spet začelo, za novo leto sem imela vnetje sečil, zdaj po novem letu pa vnetje maternice (dobila sem Sumamed) in še ni konec. Po sexu so se mi pričele pojavljati krvavitve. Verjetno, če bi šla h ginekologinji že prvi mesec, ne bi blo teh stvari in namesto, da bi se zdaj veselila v delanju user posted image , me je prav presneto strah, ko čakam na izvide brisa in ultrazvok.

Bodite tečke pri ginekologih in se zdravtite takoj oz. izključuje možnosti da se zaplete že na začetku.

(odgovor članu Snoopika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2006 21:40:20   
nelly
Draga Anonomen.Ali so kakšni posebni znaki pri vnetju sečil in maternice.Zanima me tudi to ali ti pri vsakem pregledu pri G. vzamejo bris,ker meni se zdi da mi ga ni nikoli ali pa se jaz nisem preveč zanimala za to.Pa še nekaj me zanima ali lahko pride do oploditve 10 dni pred user posted image  tudi če ni ploden dan?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2006 22:49:03   
Anonimen
Ja znaki vnetja sečil so več kot očitni, ko greš lulat, te na koncu obupno peče. Takoj, ko se polulaš, imaš občutek, da bi se moral še enkrat vendar pricurlja le kakšna kapljica in spet obupno peče. Lahko čutiš tudi bolečine v predelu ledvic. Skratka zoprno za znoret.  Se pa z antibiotikom vse skupaj hitro pozdravi.
Glede brisa pa jaz vem, da ga moja G pri meni vzame pri vsakem pregledu in skoraj prepričana sem, da ga tudi tebi. Če ti da sestra pred pregledom kartoteko boš notri videla izvide -PAPA test. Če je vse ok je obkrožen PAPA I. (če kdaj ne bi bilo, bi sigurno to že zvedla). Najbolje pa, da svojo G kar vprašaš.
Veš kaj, velikokrat je razno ščipanje le ščipanje in ni nič narobe, je pa fino bit pozoren.

(odgovor članu nelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.2.2006 22:58:19   
Anonimen
...še glede zanositve 10 dni pred menstruacijo - o plodnih dneh, ovulaciji in vse s tem povezane teme so na tem forumu res dodobra obdelane, malo pobrskaj nazaj pa boš našla vse. Koledarček ovulacije na tem forumu pa ti bo tudi pomagal.
Pa pridno user posted image :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.2.2006 15:28:35   
Grizo
Hoj.
Tudi mene redno, vsak mesec spika v desnem jajscku (vcasih manj, vcasih bolj). Pred dobrim mesecem pa so mi (z laparoskopijo) ugotovili ugnezdenost desnega jajcevoda. Pa sem bila prepricana, da je bil razlog v tej deformaciji. user posted image
Zdaj, mesec kasneje, ko naj bi bilo z mojim jajcevodom vse ok, pa me ponovno spika. Tako, da je po mojem spikanje samo znak dolocene stopnje v mesecnem ciklu, ki ga nekatere zenske cutijo, nekatere pa ne.
Zato brez user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.2.2006 16:14:46   
Anonimen
ja,res je kako smo različne pa vendar narejene iz istega testa
tudi pri meni bolečine v predelu jajčnikov  pomenile da bomo dobili
user posted image ,seveda pa bo najbolje da preveriš kar sama

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.