Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolečine v nožnici po porodu 4.7.2010 19:03:03
|
|
|
|
nusi
|
živjo, teh bolečin nism imela, čutila pa sem krčenje maternice, ampak ne v nožnici. Pokliči pa vprašaj kaj bi to bilo, če se jim bo zdelo potrebno boš šla na pregled, drugače boš pa vsaj mirna.
|
|
|
|
RE: Bolečine v nožnici po porodu 5.7.2010 11:14:03
|
|
|
|
scarlett_
|
nusi pa si čutila krčenje maternice še tako dolgo po porodu? sem zdaj 23 dni ..
|
|
|
|
RE: Bolečine v nožnici po porodu 5.7.2010 13:38:48
|
|
|
|
jakipaki83
|
Maternica se krči do 6 tednov. mene so prekmalu naročili na prvi pregled po porodu (po 4 tednih) in maternica niti slučajno še ni bila skrčena.
|
|
|
|
RE: Bolečine v nožnici po porodu 5.7.2010 14:07:12
|
|
|
|
scarlett_
|
uf kako sem si oddahnila! hvala! ne vem od kje sem pobrala misel, da naj bi šel s skrčeno maternico že iz P .. no saj važno, da je verjetno vse ok! lp
|
|
|
|
RE: Bolečine v nožnici po porodu 5.7.2010 18:02:47
|
|
|
|
ninica23
|
sama sem imela težave skoraj 2m po porodu,po kontrolnem pregledu pri svojem G se je zadeva še malce poslabšala,saj sem bila tudi prehitro naročena,pa še vedno imela kar močno čiščo (pri 5 tednih),pa še šivi (notranji - se mi je raztrgal porodni kanal med porodom) niso bili dobro zaceljeni in mi jih je zaradi pregleda "pretrgala"in sem spet bolj krvavela,tako da sem izgubila tudi precej krvi poleg pogoste bolečine oz.špikanja v nožnici ... mislim,da telo potrebuje kar nekaj časa,da si opomore,tako da brez skrbi ... za vse poskrbi čas ... če pa bi se rada 100% prepričala,pa raje pokliči G in povprašaj,saj te nič ne stane,pa še bolj mirna boš !!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?