Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolečine v nožnici in na notranji strani ... 15.4.2009 13:42:36
|
|
|
|
lenika
|
Ja, se mi pojavlja. Baje, da se pač vse širi in razteza.
|
|
|
|
RE: Bolečine v nožnici in na notranji strani ... 15.4.2009 14:10:44
|
|
|
|
Luni
|
Ja, vsakič... medenica se pač širi....
|
RE: Bolečine v nožnici in na notranji strani ... 15.4.2009 20:25:36
|
|
|
|
Tisana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luni Ja, vsakič... medenica se pač širi.... Res je.
|
|
RE: Bolečine v nožnici in na notranji strani ... 17.4.2009 16:46:09
|
|
|
|
kalypso
|
Take bolečine kot jih ti opisuješ, imam jaz še zdaj pri 15 tednih... a je to normalno? najbolj jih čutim, če dolgo sedim potem pa vstanem, ali pa če dolgo hodim ali stojim... sem imela zelo podobno situacijo v prvi nosečnosti, ampak šele po 6. mesecih, da bi me prej kaj pikalo se ne spomnim... bo potem, ko se plod dvigne nad medenično kost kaj bolje? ali se moram pač sprijaznit da bo ta nosečnost bolj boleča? kakšne izkušnje?
|
|
|
|
RE: Bolečine v nožnici in na notranji strani ... 17.4.2009 22:41:29
|
|
|
|
Monni
|
jaz sem v 30 tednu in mi je porodničarka rekla, ko sem ji opisala to težavo, da se mi je malo hitro pojavila in da naj raje več počivam. Ta pojav ima neko svoje ime, ki si ga nisem zaponila, posledica bi naj bila premik sramne kosti (ali nekaj takega ne dobesedno vzet), kar pa sedaj ni vidno saj mi ne morejo naredit rentgena. V kolikor se bolečina stopnjuje mi je rekla, da se lahko zgodi, da bom hodila s pomočjo bergl ali hojice (ne vem zakaj), ampak na srečo z mojo pupiko ne more biti nič narobe. Moje mnenje je še vedno, da se pač pripravljam na porod in se porodna pot normalno širi, to pač pri nekaterih povzroči bolečino pri drugih pa na srečo ne. Bom pa raje še naslednji teden preverila pri svoji ginekologinji ali se to dejansko lahko prevesi v tako stanje kot mi je dejala porodničarka. Včasih se mi zdi, da nas po nepotrebnem strašijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?