|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine in še kaj
6.2.2008 7:25:55   
Anonimen
Imam eno vprašanje...do M imam še teden in pol, ovulacija je bila kak teden nazaj glede na izcedek...že od takrat me redno boli trebuh...zelo podobno kot PMS, vendar se mi ta ponavadi pojavi kak teden pred M, ne pa kr tri tedne. Bradavičke sem imela nekaj časa zelo občutljive, zdaj pa je boljše. Je možno, da se PMS spreminja kar tako? Poleg tega mi gre zjutraj pri umivanju zob na bruhanje...ni mi slabo, samo ne prenesem ščetke...hmmm...pa tudi kakšen neprijeten vonj me spravi v podoben položaj. Tritedenski PMS? 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine in še kaj
6.2.2008 9:47:15   
TONČI.
Tritedenski PMS?

Ne vem.Če nisi noseča, imeš zgleda tak problem, kot sem ga imela jaz. 
Lahko ti povem le to, da je mene pred nosečnostjo zvijal od O pa vse do konca menstruacije. Se pravi pol meseca bolečin.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2008 11:49:44   
tiana
js mam pa razmaka med user posted image  po 30-32 dni dons je pa že 40dan pa user posted image od nikjer.zadne 3 dni me preden grem spat boli u predelu jajčnikov tko kot preduser posted image .delava nauser posted image -no ko bo bo.pa me zanima če je ktera zanosila pa je mela take primere.ne bi šla po test k sm že tok dnara stran zmetala za testerje pol drug dan po testu sm pa user posted image  dobila.

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2008 14:15:14   
Anonimen
tiana...a ni 40 že kar dolgo?? Si delala že kak test? Po moje bi ga kar mogla. Držim pesti!!user posted image

(odgovor članu tiana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2008 12:50:45   
Anonimen
Punce...mene vsak dan bolj boli. Špika kot z iglo in boli. Naj začnem klicat svojo G?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2008 15:17:00   
Anonimen
Majch - mene že par dni pred O špika, boli med spolnimi odnosi, ko O mine, me med seksom ne boli nič več špika in bolečine v spodnjem delu trebuha so pa še vedno. In ja, za znoret - 3 teden te boli trebuh zarad O in PMS-ja, en teden pa hodiš v vložkih... user posted image Aja, pa to se mi je začelo dogajati šele po porodu, prej je bilo OK. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2008 16:06:32   
Anonimen
EnaNObena, hvala za tolažbo...se mi kr smiliš...bedno tole...in res nisem vedela, da se lahko kaj takega dogaja. Meni je to prvič. Zej bom pa cel mesec v krčih...eh, to pa tud nič ne velja! Mi zdaj delamo na prvem. IN to mi je čist novo vse, verjamem pa, da se po porodu cel sistem spremeni. Mogoč ti spet rabiš kako pikico, pa boš nazaj resetirana. Držim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2008 16:29:57   
*Mišika*
jst sem tudi dones začutla rahlo bolečino v spodnjem delu trebuha, verjetno na jajčnikih. To je zame novo, ker me nikoli ne boli, niti pred M niti ob ovulaciji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2008 16:41:16   
Anonimen
Ja, MIšika, ti si zdaj  že user posted image , kajne? Pravijo, da nekaj špikanja spada zraven...držim pesti zate, da bo čim manj tega in čim več veselja.

(odgovor članu *Mišika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2008 17:05:59   
*Mišika*
Ne drugače še nisem oz. ne vem. Na drugi temi sem pisala, da sem dones delala test in je bila zelo malo vidna druga črtica, je pa res da me je dones začel špikat in malo se mi razpoloženje menja. Upam da se bojo ti znaki pokazal za zaželjene. Bom pa čez 9 dni še enkat naredila test, ker takrat naj bi dobila user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.2.2008 8:02:11   
pikipu
EnaNobena, kaj mi lahko malo več napišeš o tem špikanju in bolečinah, meni se je po porodu to tudi začelo dogajat.

Hvala ti za odgovor.

LP

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.2.2008 9:40:17   
Anonimen
Majch in tiana, najbolje je da naredita test. user posted image bi moral pokazati že prvi dan po izostanku M. 

(odgovor članu pikipu)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.2.2008 18:31:57   
Anonimen
Mišika, ti si že tako zgodaj delala test? Datum maš nekje podoben kot js...si me mal nahecala da bi šla res test delat, ampak se mi zdi prehudo zgodaj.
Torej, Anonimna...verjemi ,da bi najraj test delala, ampak je še en teden prezgodaj. Čeprav vem za nekatere srečke, ki jim je tako zgodaj pokazalo črtice. Kaj misliš?

Mislim, da bom še počakala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.2.2008 19:44:22   
Anonimen
Jaz sem tudi v pričakovanju, da zagledam user posted image . 19.1. sem imela prvi dan ZM, na plodne dneve sva bila pridna ( user posted image ), zdaj pa opažam povečane prsi, pogosti obiski wc-ja, kovinski okus v ustih, trd trebuh, občutljive dlesni. No tistih taglavnih še ni: slabosti, bruhanja, izostren voh. Ampak, če se spomnim nazaj (prejšni nosečnosti) so prišli kasneje. Za delanje testa je še prezgodaj, čeprav sem nekje prebrala, da lahko pokaže user posted image že 5 dni po spočetju. No sem se odločila, da dragega presenetim za Valentinovo (no upam, da ga bom user posted image ) in bom delala test 14.2.

A se zmenimo Loveforever, *Mišek* in Majch, da ga naredimo skupaj, saj koliko vidim vsem še manjka 8 dni do M?

Se opravičujem, ker sem anonimna, ampak sem imela lani ss in sem že hitro vsem povedala user posted image , potem pa mi je bilo tako hudo, ko se me spraševali kako pa ka juser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.2.2008 20:36:11   
*Mišika*
Ja jst sem za. Sam jst ne pričakujem kaj preveč, da ne bom potem preveč razočarana.  Se pravi da 14.2.  takoj zjutraj naredimo test in poročamo glede rezultatov.
Midva ravno ne veva ali sva ujela plodne dneve ali ne, ker sva čakala da bom jaz operirana. Kajti imela sem neko operacijo in nisem hotela delati na user posted image  potem pa biti pod narkozo in na močnih tabletah proti bolečinam. Takoj ko sem bila dobra pa sva začela user posted image . Res močno upam da sva še ujela. Ja no bomo vidli.

Se pravi 14.2. zjutraj poročamo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.2.2008 15:41:37   
loveforever
ANONIMEN IN MIŠKA se vam tudi jaz pridružim 14,2!!! upam da bo za vse veselo!!! in da seveda nas kaj prej user posted image  ne preseneti!!! jupi komaj čakam da zagledamo vse tri user posted image user posted image !!! malo sem že nestrpna sicer pa smo danes že 9. ztako da  še 5 dni. po test pa kar grem in vama v četrtek zjutraj sporočim upam da veselo novico!!! za vaju pa en velik user posted image  in seveda za vse ki je v tem mesecu ne pričakujete!! se vidimo na tej temi za VALENTINOVO!!!

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.2.2008 17:49:38   
*Mišika*
No potem smo pa zmenjene! Ja jst sem tud že nestrpna.
Jst tud upam, da vam bom lahko povedala lepo novico.

Vsem nam pa želim, da bi vse čimprej ugledale + oz. user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.2.2008 18:44:15   
Anonimen
14. bo torej dan D. Držim pesti za vseuser posted image

(odgovor članu *Mišika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
9.2.2008 20:39:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikipu

EnaNobena, kaj mi lahko malo več napišeš o tem špikanju in bolečinah, meni se je po porodu to tudi začelo dogajat.

Hvala ti za odgovor.

LP

Malo z zamudo, ker se ta vikend crkljam pri mami. user posted image

No, špikanje se mi začne par dni pred ovulacijo, najprej je res zelo blaga, se pojavi sem ter tja čez dan, malo me boli med spolnimi odnosi, to se pa pol stopnjuje do dneva, ko imam O, ko me tao boli, da dejansko ne moreš seksat. Res je tko hudo, kot tisti najhujši popadki tik pred tem ko rodiš. Nemalokrat me med O spremlja huda bolečina v križu, obvezno pa bolečina v spodnjem delu trebuha, ki zgleda tako kot bi mi nekdo na njemu sedel. Bolečine in špikanje ostajajo do prihoda M, občasno me tudi boli križ. Špikanje pa zgleda tako kot bi me kdo z iglo zbadal po sp. delu trebuha, pa če naredim kakšen hiter in čuden gib se mi zdi kakor, da so se mi vse mišice spodaj potrgale. Ampak baje, da so takšne samo prve O in M po porodu, da kasneje iginejo - pa M po porodu je tudi obilnejša, prve 3 dni kar lije iz mene.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu pikipu)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
10.2.2008 7:18:29   
pikipu
Hvala, EnaNobena. Drugi mesec po porodu sem začela jemati KT. (Nisem dojila, ker ni šlo. Mučna in žalostna zgodba, ampak ne spada sem, da se ne bo katera sekirala). Imela pa sem zelo močne in dolge M, nikoli takšnih in kljub jemanju KT. Pred tremi meseci sem nehala, ker sem zanosila, ampak se ni srečno končalo, zaradi tablet. Zdaj so M krajše in malo bolj šibke, vendar pa me je ta in prejšnji mesec v času O tako zelo špikalo, bolelo in ne vem kaj še vse, da se niti usest nisem mogla. Zato me je zanimalo, kako je pri tebi, ker vidim, da že imaš enega sončka. Želim tebi in vsem borkam veliko sreče!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.2.2008 7:19:33   
pikipu
Aja, pa še to: crkljaj se pri mami dokler lahko !!!!user posted image user posted image

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.2.2008 14:06:46   
Anonimen
No meni pa je mož pokvaril presenečenje, ker je našel račun za test user posted image . Sicer pa ja se tipkamo v četrtekuser posted image .

(odgovor članu pikipu)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
11.2.2008 15:08:05   
Anonimen
Hihihi...ampak v četrtek bo pa vseen vesel...držim pesti zate, Anonimna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
11.2.2008 15:43:38   
loveforever
se mi zdi da bom v četrtek zagledala - ker so se bolečine končale pa tudi špikanj ni več, tako da mislim da je bila to le psiha!!! po  mojem se bom lahko vpisala na seznam za marec. no pa saj nič hudega, bom vsak mesec bližje, za vaju pa še držim pesti, pa za vse tiste ki še imate možnost, sem 99 % da pri meni ta mesec prideuser posted image . upam da vsaj ne za valentinovo da bo lahko romantično!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.2.2008 16:53:43   
Anonimen
držim pestiuser posted image

(odgovor članu loveforever)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?