Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bolečin av spodnjem delu trebuha 20.3.2005 12:44:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela celo nosečnost bolečine v spodnjem delu trebuha. Sem imela predpisanje ležanje in jemala sem tablete. Bolečina je včasih bila taka, da se nisem mogla dvignit iz postelje oz. ko sem hodila sem mi je zdelo kot da ne morem prav dvogovati nog. Jaz ti svetujem, da greš ČIMPREJ k G., da te pregledajo. Jaz žal nisem zdržala dlje kot do 29. tedna. Tako bi si želela čutiti dlje buši. Ampak se je na srečo vse v redu izteklo. Čimprej na kontrolo! Bojana
|
|
|
|
Bolečin av spodnjem delu trebuha 20.3.2005 12:45:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Saška, če ti ob tem tudi trebuh ratuje trd, bi jaz na tvojem mestu šla k G. Pri meni je bilo isto (no, jaz sem imela krče), pa so mi rekli, da moram striktno ležat. Torej, ležat, ležat, ležat, ležat...ne smeš sedet, ker sedenje ni počitek!! Bojda :)- Bolečina mora po parih urah ležanja minit, ker če ne (noče paničart), ampak morš nujno k G. Če ob tem čutiš, da mali brca, je vsekakor fajn, če ga ne čutiš pa hitr na urgenco!! Želim ti čimmanj bolečin! T.
|
|
|
|
Bolečin av spodnjem delu trebuha 20.3.2005 17:45:58
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem imela bolečine in "pritisk dol" že v začetku 16T in me je dal na bolniško in strogo ležanje, pa tabletke in NIČ sekiranja - ker tudi to slabo vpliva nate in na :duda:. Kot ti je že predhodnica rekla - sedenje ni počitek. Vsaj pokliči G, če že ne greš na pregled. Sicer pa uživaj v :nosecka:, ki je vendarle nekaj lepega. LP :kuza::sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?