|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečin av spodnjem delu trebuha
20.3.2005 12:36:59   
Anonimen
Od včeraj dopoldne čutim bolečino katera popušča in nato se spet stopnjuje. Ponoči nisem mogla zaradi tega spati. Sem v 25t. Bolečino čutim čisto v spodnjem delu trebuha.
Prejšnji ponedeljek sem bila na UZ in mi je gin. rekel da se je otroček že obrnil.
Sedaj nevem kaj in kako glede te bolečine? A naj grem k zdravniku ali bo minilo? nebi rada delala panike po nepotrebnem.
Hvala za odgovor:bravo:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
20.3.2005 12:44:51   
Anonimen
Jaz sem imela celo nosečnost bolečine v spodnjem delu trebuha. Sem imela predpisanje ležanje in jemala sem tablete. Bolečina je včasih bila taka, da se nisem mogla dvignit iz postelje oz. ko sem hodila sem mi je zdelo kot da ne morem prav dvogovati nog.

Jaz ti svetujem, da greš ČIMPREJ k G., da te pregledajo. Jaz žal nisem zdržala dlje kot do 29. tedna. Tako bi si želela čutiti dlje buši. Ampak se je na srečo vse v redu izteklo.

Čimprej na kontrolo!

Bojana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2005 12:45:34   
Anonimen
Saška, če ti ob tem tudi trebuh ratuje trd, bi jaz na tvojem mestu šla k G.
Pri meni je bilo isto (no, jaz sem imela krče), pa so mi rekli, da moram striktno ležat.
Torej, ležat, ležat, ležat, ležat...ne smeš sedet, ker sedenje ni počitek!! Bojda :)-
Bolečina mora po parih urah ležanja minit, ker če ne (noče paničart), ampak morš nujno k G.
Če ob tem čutiš, da mali brca, je vsekakor fajn, če ga ne čutiš pa hitr na urgenco!!

Želim ti čimmanj bolečin!
T.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2005 17:45:58   
lelaval

Jaz sem imela bolečine in "pritisk dol" že v začetku 16T in me je dal na bolniško in strogo ležanje, pa tabletke in NIČ sekiranja - ker tudi to slabo vpliva nate in na :duda:. Kot ti je že predhodnica rekla - sedenje ni počitek.

Vsaj pokliči G, če že ne greš na pregled.

Sicer pa uživaj v :nosecka:, ki je vendarle nekaj lepega.

LP :kuza::sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2005 11:08:24   
natja_
Ojla punce...
Jest sem pa mislila, da se bom lahko zopet preselila na ta forum, pa se mi je "kolegica" :hudicek: izneverila.
Ravno danes, ko je zadnji dan - tako točna je vedno ta grdoba - samo ni mi pa jasno zakaj me tako čudno špika spodnji del trebuha že cel dan. Ponavadi nimam nobenih bolečin ali šraufanj pri prihodu rdečke, ta nenavadna bolečina-špikanje mi pa ne gre iz misli....

se oproščam, ampak svoje misli sem mogla prenesti sem gor....

natja :miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?