Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Boleče zgornje trebušne mišice 9.4.2007 19:41:12
|
|
|
|
kapica
|
Mene so nekaj casa bolele tako kot pri tebi. Pa je samo od sebe nehalo. Po mojem je to normalno, da se razteza al kaj, jaz sem malo mislila, mogoce je zaradi telovadbe, ki jo se izvajam kot pred nosecnostjo. Hrbet me ni bolel, samo kriz, ampak neodvisno od trebusnih misic. Ne vem ce sem kaj pomagala, jaz mislim, da to pac spada zraven.
|
|
RE: Boleče zgornje trebušne mišice 10.4.2007 13:04:55
|
|
|
|
ger06
|
živjo, tudi mene občasno bolijo zgornje trebušne mišice; občutek je tak kot da bi se ti trgale, tudi zadaj me boli hrbet ampak to je najbrž od moje slabe drže in sedenja v službi, drugače pa je to normalno
|
|
|
|
RE: Boleče zgornje trebušne mišice 13.4.2007 12:15:22
|
|
|
|
kety99
|
Evo še ena s podobnimi težavami. Namreč preden sem zanosila, sem imela kar precej močne trebušne mišice. Ko mi je trebušček začel rasti, me je začelo fuul boleti zgoraj-tik pod prsmi in če sem recimo ležala na hrbtu in se iz hrbrta dvignila, se mi je tam ko naj bi bile zgornje trebušne mišice naredila ena velika čudna bula. Seveda sem šla h ginekologinji in ta mi je razložila, da se mi mišice niso omehčale, zato so začele lesti narazen in da ta bula, ki se mi sedaj naredi pomeni, da mi ven rinejo notranji organi. Da se temu reče tudi nosečniški pruh in da moram fuuul pazit, da teh mišic nič ne naprenjam. Povedala je tudi, da bom morala po nosečnosti hoditi na fizioterapijo, da mi bodo šle te mišice nazaj v normalno stanje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?