|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleče prsi
29.4.2010 12:02:05   
Anonimen
Že nekaj dni imam boleče prsi. Tudi bradavičke so zelo občutljive. Opažam, da mi tudi večkrat "nabreknejo - postanejo trde". Posebej takrat so še bolj občutljive. Ali mislite, da bi lahko bila nosečnost, ali je pač samo priprava na menstruacijo?
Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleče prsi
29.4.2010 12:12:29   
zaljubljena23
odvisno...Pri enih pomeni PMS, pri drugih N...Največ boš vedela, če narediš test....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2010 12:38:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

odvisno...Pri enih pomeni PMS, pri drugih N...Največ boš vedela, če narediš test....

Za test je po moje še prezgodaj. Imam zelo neredne menstruacije, zato si merim bazalno temperaturo. Naj bi bil šele 7 dan po ovulaciji...

(odgovor članu zaljubljena23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2010 12:45:05   
zaljubljena23
Potem ti tudi znaki niso za to...Ker znaki za N se pojavijo, ko imaš v sebi dovolj nosečniškega hormona, ki ti bi ga zaznal tudi test...Torej je še vse skupaj prehitro za sklepat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2010 13:42:41   
briljantina
Jaz imam zelo občutljive prsi, še posebno bradavice, pa naj bo med M, po ali med. Pred M pa še toliko bolj, tako da to ni nujno, da je znak N. Vseeno držim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2010 15:44:55   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

pri tretjih pa O.. ce smo ze na kraticah... user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2010 17:24:17   
spaghetek
Jst mam ponavadi bolece prsi in zelo obcutljive in bolece bradavice od 1-2 DPO pa do M.
(mi je uspelo uporabit se eno kratico :D )

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2010 19:26:58   
zaljubljena23
user posted image user posted image a zdaj pa se igrate s kraticami

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.4.2010 8:41:20   
Anonimen
Včeraj zvečer so me bradavice tako bolele, da sem skoraj jokala. Mož me je kar gledal. Res sem začela razmišljat, kaj pa če tista BT (haha, še ena kratica) ne kaže prav. Kaj pa če sem imela prej ovulacijo? Ker ne merim vsak dan ob isti uri. Ampak do zdaj je kar vredu pokazalo, točno sem vedela, kdaj bo M prišla. Mogoče se je pa zdaj termometer zmotil.

Spaghetek, kaj je DPO?

Neposredna povezava do sporočila: 9
30.4.2010 11:09:14   
jacki
Drage moje, ste se tolk s kraticami igrale, da sem se izgubila user posted image
Lepo prosim za slovaček user posted image

Aja, pri meni se pa pojavijo boleče prsi čist različno...včasih pri O (hehe, vem kaj to pomeniuser posted image ), včasih pa tik pred user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.4.2010 13:08:04   
spaghetek

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Včeraj zvečer so me bradavice tako bolele, da sem skoraj jokala. Mož me je kar gledal. Res sem začela razmišljat, kaj pa če tista BT (haha, še ena kratica) ne kaže prav. Kaj pa če sem imela prej ovulacijo? Ker ne merim vsak dan ob isti uri. Ampak do zdaj je kar vredu pokazalo, točno sem vedela, kdaj bo M prišla. Mogoče se je pa zdaj termometer zmotil.

Spaghetek, kaj je DPO?

DPO = days past ovulation oz lutealna faza. To je cas med ovulacijo in menstruacijo. Lutealna faza naj bi bila bolj ali manj fiksna vsak mesec, tko da lahko ves kdaj lahko zacnes testirat.

Ce si ne meris BT ob istem casu vsak dan potem si je nacelo sploh brezeveze merit sploh, ker ne bos mela tocnih podakov, kar povzroci vec zmede kot pa koristi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.4.2010 17:42:57   
shyshy
Anonimna, pa a sicer te nikoli ne bolijo po ovulaciji ali menstruaciji? Jaz sem na začetku ko sva začela delat dojenčka vsak mesec pred M porajtala da mam občutljice in boleče prsi, bradavice... pa noben mesec nisem bila noseča, pa vsak mesec pred M iste bolečine... pa en teden pred M že boleč trebuh... po mojem so bili ti znaki prihajajoče M itak vedno prisotni, samo jih sploh ne porajtaš prej user posted image

Take smo... ko se matramo si po mojem kr mal podzavestno potenciramo te občutke in bolečine... saj to je v bistvu normalno... ampak jaz mislim da tisti znak, ki pa ziher pomeni nosečnost je pa izostala M in pozitiven test... Pa mislim da ima Zaljubljena prav... dokler se ti ne začne zviševati raven hormona hcg, tudi znakov nosečnosti ne more bit...

Neposredna povezava do sporočila: 12
1.5.2010 11:51:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: shyshy

Anonimna, pa a sicer te nikoli ne bolijo po ovulaciji ali menstruaciji? Jaz sem na začetku ko sva začela delat dojenčka vsak mesec pred M porajtala da mam občutljice in boleče prsi, bradavice... pa noben mesec nisem bila noseča, pa vsak mesec pred M iste bolečine... pa en teden pred M že boleč trebuh... po mojem so bili ti znaki prihajajoče M itak vedno prisotni, samo jih sploh ne porajtaš prej user posted image

Take smo... ko se matramo si po mojem kr mal podzavestno potenciramo te občutke in bolečine... saj to je v bistvu normalno... ampak jaz mislim da tisti znak, ki pa ziher pomeni nosečnost je pa izostala M in pozitiven test... Pa mislim da ima Zaljubljena prav... dokler se ti ne začne zviševati raven hormona hcg, tudi znakov nosečnosti ne more bit...

Še nikoli me niso bradavičke toliko bolele.

(odgovor članu shyshy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.5.2010 11:52:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: spaghetek

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Spaghetek, kaj je DPO?

DPO = days past ovulation oz lutealna faza. To je cas med ovulacijo in menstruacijo. Lutealna faza naj bi bila bolj ali manj fiksna vsak mesec, tko da lahko ves kdaj lahko zacnes testirat.

Ce si ne meris BT ob istem casu vsak dan potem si je nacelo sploh brezeveze merit sploh, ker ne bos mela tocnih podakov, kar povzroci vec zmede kot pa koristi.

Do sedaj se je vedno normalno videl dvig temperature, in od 12 do 15 dne se je zmeraj spustila in takrat je pritekla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
18.6.2010 21:27:08   
dekletce
Pozdravljene,

mene pa prsi bolijo precej časa v ciklusu :( in to vedno, v vsakem ciklusu! Bolet me začnejo približno en teden pred M, bolijo me med M in še kdaj kak teden po M. Katastrofa!!!!
Je to kaj narobe ali pač tako "deluje" moje telo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.6.2010 14:07:51   
pupica25
Dekletce in vse druge! Jaz mislim, da smo ženske pač tako čudo narave in naše prsi pač niso izjeme. Če povzamemo vse skupaj, ... user posted image , ja, pooooooooolno kratic in nič več in nič manj user posted image user posted image user posted image . Pri meni je bila to nekakšna nefer igrica, ker so me zmeraj bolele ob različnem času, tako da nikoli nisem vedela v čem je pa zdaj štos. No, pa sem na koncu opustila operacijo "bolečih prsi", ker sem prišla do zaključka, da je itak ne bom uspela izpeljati do konca.user posted image

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

(odgovor članu dekletce)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?