|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleča sramna kost
5.4.2008 9:54:58   
Yasminka
Sem v 25.tednu in me kar precej boli sramna kost ter medenične vezi. Že kakšen mesec nazaj me je začela boleti trtica, pa se je s počivanjem uredilo. Sedaj me pa po počivanju še bolj boli, tako da se zjutraj zbudim vsa" trda".
 Včeraj sem bila na pregledu in mi je G. zatrdila, da so te moje težave bolj pogoste pri  2. nosečnosti. Ko pa me je pritisnila na sramno kost, sem kar skočila od bolečine. Takoj mi je napisala napotnico za fizioterapijo.
Ima katera podobne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleča sramna kost
5.4.2008 10:30:02   
šnucika
mene je bolela na pritisk skoraj celo nosečnost...po 25. tednu pa neznosno.
Moj G je rekel,da je to normalno,pa boleča trtica tudi.Vsak pregled sem štela zvezdice,ko mi je meril razdaljo in pritisnil na sramno kost.
Kakšno fizioterapijo pa imaš za to?

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2008 10:54:54   
lara larissa
Pozdravljena,

Tudi jaz imam take težave in boli za popenit. Res je pa da se nisem o tem nič pogovarjala z ginekologom, pač omenila sem v materinski šoli sestri pa je rekla da to ni nič nenavadnega da pač se to dogaja da se telo pripravlja na porod da zarad tega boli sramna kost da ne omenjam križa in ostalega. S tem da meni ne koristi  počivanje, ampak bolj to da se gibam. Je pa res da ko grem zvečer ležat da se je pa kriza vstat ko mi zatrdi cel križ, in pol še ponoči vstajat zarad pogostega letanja na lulanje- kriza. Mislim da je tud pri tebi sam  to, mogoče so sam večje bolečine. Držim pesti za tebe da bo vse ok.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2008 15:15:03   
Srčekgirll
Mene sramna kost začela bolet sedaj, ko gre proti koncu, prej pa me ni. Po noči, ko se obračam me boli in mislim, da bo šlo vse na razen. 

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2008 15:45:42   
Blacky30
V prvi user posted image  je tudi mene začelo bolet nekje proti koncu, zadnji mesec. Zdaj v drugi user posted image  pa me že od 24. tedna boli tako, da hodim kot raca. Samo se sprašujem, kako in če sploh bom še lahko hodila do julija, ko imam PDP.user posted image
Tudi meni se zdi, da manj boli, če hodim, kot pa če sedim in ležim. Poleg sramne kosti me ful bolijo tudi vezi med nogami, križ in trtica zaenkrat ne.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2008 15:50:19   
frutka_
Moja kost tudi trpi. Jaz sem gin. omenila in pravi da je to posledica vseh sprememb v telesu. Tudi Pušenjak meni podobno.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2008 16:22:02   
andie
Mene je tut bolel ko hudič, en dan nism niti hodit mogla. Ampak tudi bolj pri koncu nosečnosti. G je reku, da je to čist normaln.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2008 20:22:32   
Roberta69
Mene je pa bolela nekje na sredini nosečnosti, neko obdobje prov svinjsko, zdaj, ko se pa že skoraj na koncu, pa nimam nobenih težav. 

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2008 7:56:01   
Yasminka
Na fizioterapijo se moram še naročit v porodnišnici. Upam, da bo malo omilila te težave, ker res postajajo že zeloooo neprijetne.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.4.2008 8:04:19   
anju
a ne pride do tega zaradi snovi (pozabla sem ime), ki se sprošča v telesu nosečnice, zato da "rahlja" kosti/vezi kot priprava na porod? normalno je, ja.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.4.2008 10:45:29   
ms3
mene v prvi nsečnosti ni bolelo, zadaj me pa tudi. lahko je vzrok zudi nizka lega ploda oz. maternice in pritiska navzdol. ginekologinja mi je svetovala naj nosim nosečniški pas (tisto široko elastiko za okoli pasu). mi je pomagala, samo zdaj v 37t pa me bolj moti, ker me že itak vse tišči, pol pa še ta pas ...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.4.2008 12:10:28   
Yasmina
Tudi mene je začelo boleti okrog dvajsetega tedna. Sem drugič noseča in ful nizko in v križu nosim. Čeprav se spomnim, da me je v prvi nosečnosti tudi precej bolela sramna kost. Na koncu nisem več mogla niti hodit na dolge razdalje. Po porodu se mi je zadeva popravila. Moj ginekolog me je pregledal in pravi da je to normalno in da pač moram potrpeti do poroda. Najbolj mi je nerodno v službi, ko po daljšem sedenju vstanem in šepam kot en invalid, preden se mi vsaj približno naravnajo vse kosti. Boli pa res zelo močno. Saj pravim, mogoče je krivo nošenje otroka bolj v križu in nizko. Mi je pa ginekolog rekel naj spijem tri magnezijeve tablete na dan (Magnesol). Sicer nikoli ne spijem tri, ker pozabim, ampak tudi se mi ne zdi, da bi mi to kaj dosti pomagalo. Bo pač treba počakati do poroda, potem pa fejst telovadit. Je pa zanimivo to, da meni ginekolog ni omanjl nobene fizioterapije. Pa sem ga še vprašala če bi kakšna posebna telovadba pomagala.
LP

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?