|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleča prsa spet:)
19.1.2007 15:01:38   
Anonimen
Glede na to, da imam cca. še 1 teden do user posted image , me danes zelo zelo bolijo prsa, kot še nikoli. Sicer pa sexava na polno, ker imava v planu user posted image . Vse skupaj me bega..kaj pravite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleča prsa spet:)
19.1.2007 15:06:17   
lučka 25
Jaz imam boleča prsa vska ciklus od ovulacije pa do user posted image . Samo sedaj, ko delava na user posted image  sem na to malo bolj pozorna in me zato še toliko bolj "bolijo" (psiha). Lahko, pa, da pri tebi to pomeni, da je lepša novica, kot je user posted image . Držim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2007 15:08:57   
mika
Glede na to, da imam cca. še 1 teden do , me danes zelo zelo bolijo prsa,
ž

mene tudi bolijo pred vsako user posted image , ampak ne načrtujeva user posted image . znaki zauser posted image  so se pri meni pojavili nekje v 6 tednu.

držim pesti zauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2007 15:09:02   
stunfek
Bolj te bo begalo bolj boš zbegana user posted image . To ne pomeni nič. Na žalost. Ali pa vse, Kakorkoli vzameš. Ne glede na to kakšni znaki so prisotni pač mora vsaka počakati na izostalo M in narediti test. Rdeča nit vseh znakov, za katere si vse tako zelo želimo, da bi kazali na nosečnost je PSIHA.
Jaz sem ta mesec, ko čakam, če smo bili uspešni ali ne dobesedno v devetih nebesih, ker nimam nobenih znakov, ki bi kazali na nosečnost user posted image . Sita sem namreč sporočil mojega telesa, ki itak samo zavajajo in mi na koncu postrežejo z razočaranjem v obliki user posted image . Možgane na off, pa pridno skakat user posted image user posted image , pa se bo vse samo uredilo. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2007 10:58:32   
*marjetica*
Ne se obremenjevat. prepusti se toku življenja in misli pozitivno. Vsem nam bo enkrat uspelo zagledati user posted image . Upam, da vama uspe že kmalu!

Lp

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2007 18:15:03   
Anonimen
Mene pa bolijo bradavice na prsih. Je to tudi znak nosešnosti? Ne jem kontracepcije in delamo na user posted image . Do M imam še 2 tedna. Hvala za odgovore.

(odgovor članu *marjetica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2007 12:12:54   
pšoba
tudi mene večkrat bolijo bradavice... zelo so občutljive na dotik, občutek težko razložim.
Tudi jaz bi rada vedela, kaj to pomeni. Dojenčka sicer še nimava v planu, s tabletami sem prenehala. Boleče bradavice so bile večkrat tudi v času jemanja tabletk.
lep pozdrav vsem in hvala za morebiten odgovor
pšoba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2007 18:16:37   
Anonimen
Mene so tudi pred menstruacijo vedno bolele prsi (da se me dotaknit ni smel nihče). Potem so me v času M nehale, potem pa so me čez kake 2 tedna po izostanku M spet začele bolet, ampak 2x bolj. Pa povečale so se tudi ene 2x. Sploh ne dobim več modrčka.

Pravijo, da prsi največ povejo o nosečnosti.
Drži pesti za vas!

(odgovor članu pšoba)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

otroški čevlji
chebeltza

Bi kupili všečne usnjene otroške čevlje z mehkim podplatom, preko internetne trgovine po ugodni ceni (z možnostjo vračila v 15. dneh)?

da (36%)

ne (25%)

nikoli (9%)

ne vem (9%)

odvisno od cene (6%)

če bi mi bili zares všeč (16%)

Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!