|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleča prsa
23.9.2007 16:19:25   
Anonimen
Za tiste, ki vas bolijo prsa v začetku user posted image
Kakšen občutek je v prsih po oploditvi? Je to pekoč občutek, občutek, da je nekaj notri, nabreklost, občutek, da so zatečene, je nujno, da se povečajo???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleča prsa
23.9.2007 16:42:59   
Estrella*
Lahko ti povem kako je bilo pri meni; cca 1 teden po predvideni oploditvi so me prsa nehala bolet, areole in bradavičke pa pečt. Iela sem občutek kot, da bi se poparila z vročo vodo. Kasneje so začele bradavice spreminjat barvo v rahlo  vijolično in povečale so se skoraj za enkrat. Prsa so na otim malo bolj polna, ampak o tem težko govorim, da bi sepovečale, ker imam naravno že pecej velike. Kolobarji so temnejši in povečani.Je pa to moja 3user posted image in verjetno teh sprememb ne zaznam tako, kot pri npr.1user posted image
Upam, da sem ti odgovorila to kar si pričakovala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Boleča prsa
24.9.2007 12:39:05   
Anonimen
Mene so najprej grozno bolela prsa, pa nabrekla so bila, bradavice so me ščemele in srbele, tako sem sploh pogruntala, da se nekja dogaja in napravila test. Trajalo je približno 3 mesece, potem je bilo pa bolje. Sem si paskozi kupovala  večje modrce, zdaj pred koncem je že kot šotor. Moj doma je pa blazno navdušen...

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?