Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Boleča dojka po skoraj 10 mesecih dojenja 23.4.2005 20:59:51
|
|
|
|
HuAnita
|
Kakšno vnetje? Soor? Aja, moja mama je pred skoraj 30 leti staknila mastitis, ko je nehala dojiti. To je :hudicek:! Upam, da boš ok!
|
|
|
|
Boleča dojka po skoraj 10 mesecih dojenja 23.4.2005 21:01:16
|
|
|
|
Taša
|
Soor? Pa nimam bradavice vnete...ampak me "ziza" boli samo na eni strani!
|
|
|
|
Boleča dojka po skoraj 10 mesecih dojenja 23.4.2005 21:03:34
|
|
|
|
HuAnita
|
Meni so reki v bolnici, ko sem bila tam zaradi mastitisa, da lahko tudi soor 'prodre' v dojko oz,. se iz njega prenes v dojko:zmeden2:, če sem praivlno razumela:zmeden:
|
|
|
|
Boleča dojka po skoraj 10 mesecih dojenja 23.4.2005 23:29:46
|
|
|
|
andrejaz
|
Poskusi zmarisati dojko kljub bolečinam. To se je zadnjič tudi meni zgodilo prvič pri skoraj 8 mesecih, sem masirala (malo je blo :(( ) ampak je pomagalo.
|
|
|
|
Boleča dojka po skoraj 10 mesecih dojenja 24.4.2005 9:21:26
|
|
|
|
buča
|
Poskusi jo še enkrat podojiti.Sama sem dojila 7 mesecev,dec.2003 sem nehala,čisto nehala,januarja al celo februarja pa me je leva d.bolela k :hudicek:Sem jo pristavila v upanju,da se je še mal mleka nardil in da Pika ni pozabla vlečt,pa poglej ga zlomka;res se je nardil še mal mleka,Pika je lepo povlekla in mi popila tisto bolečino...:sloncek:
|
|
|
|
Boleča dojka po skoraj 10 mesecih dojenja 24.4.2005 16:46:31
|
|
|
|
Taša
|
Mašo pristavljam normalno danes sem jo celo še po kosilu na bolečo stran, ampak bolečina je še vedno prisotna.. Ko pogledam v ogledalo je na določenih mestih malo pordela....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?