|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleč seks
6.2.2005 15:01:49   
Pikapolonica
Hojla!

Saj vem, da je bilo veliko govora ravno o tej temi nekaj dni nazaj, pa tudi najbrž si bo katera mislila, da vse pa tudi ni treba povedati na forumu, samo.....

Z možekom sva po več kot 5 mesečni pavzi (3 mesece pred porodom in 2,5 meseca po porodu) znova poskusila. In kot vse kaže je pred nami spet nekaj mesečna pavza...:ups: Med porodom sem bila namreč prerezana in še danes čutim enega izmed šivov. Me tko, kako naj rečem, cuka. No, med seksom pa se je pokazal v vsej svoji veličini (beri BOLEČINI). Grozno. Nimam nobene želje več.

Ste tudi ve imele takšne probleme in kako naj šiv prepričam, da je seks v resnici lep in prijeten.

LP, Pikapolonica :pika:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Boleč seks
6.2.2005 15:16:26   
HuAnita
Dobrodošla v klub! :((
Kaj je že to, sex?! Tak, da ne boli?! :zmeden:

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Boleč seks
6.2.2005 15:29:17   
ankaa
Jaz sem bila tudi šivana in to še narobe. Tako je sobni ginekolog med vizito pripeljal skupino študentov 8)8)8)8)in jim pokazal kako naj ne šivajo. Imela sem komplikacije, ki sem jih več kot 14 dni zdravila z ledom in nekim mazilom na bazi propolisa. Kako je peklo raje ne govorim :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek: in že takrat mi je bila misel na sex 100 km daleč. Ko sva po 8 tednih na predlog ginekologinje začela (čimpogostejši odnosi naj bi zmehčali brazgotino; in pa masiranje s hladilnim mazilom), je bila katastrofa. Brez kreme K-y lubrikante si sploh ne predstavljam. No po pol leta pa je bilo vseh težav konec.

Po prvem porodu sem imela tudi nek slabo zaceljen del tkiva, ki so mi ga na ginekološki urgenci v LJ zelo lepo odstranili in je bilo skoraj takoj konec težav.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Boleč seks
6.2.2005 18:16:06   
Sabla
Aja,da nisem edina ko se vsakič počutim,kot da mi nedolžnost jemlje:ups:,pa samo tri šive sem imela.Pa še občutek imam,da je not mal drugače :ups::ups:

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Boleč seks
6.2.2005 18:29:29   
HuAnita
... še en mit, ko se fantje vedno zezajo, kako je po porodu vse raztegnjeno in široko, da nič ne čutijo!:)-

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Boleč seks
6.2.2005 18:46:18   
Tinca7
Jaz sicer nisem imela nikoli problemov z bolečinami (nisem bila prerezana), mi je pa kolegica pravila o istih težavah. Nažalost te ne morem potolažit, saj jih ima še sedaj - 9 mesecev po porodu.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Boleč seks
6.2.2005 19:16:48   
Jutra
Pikapolonica:)
zanima me, če si takoj po porodu začela delati keglove vaje;) Ker če se teh vaj resno lotiš, se tkivo lepše in hitreje zaceli, mišice pa začnejo delovati kot pred porodom.

Sicer pa...;) ko zopet začneš s temi aktivnostmi, je za pričakovati, da bo na začetku malo bolelo (prvič bolj, drugič že manj...). Če imaš obzirnega :love: in si bo vzel več časa, potem boš bolj sproščena, bolje "podmazana";) in lepše ti bo. Samo brez strahu!!:)

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Boleč seks
6.2.2005 19:19:00   
NENAJANI
A to se dogaja samo tistim, ki so bile šivane????:ups:

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Boleč seks
6.2.2005 19:31:06   
Pia73
Jaz sem bila šivana pa ni bilo nobenega problema po 7. tednih. Pa tudi Keglovih vaj nisem delala. Saj vem, da to ni pohvalno, pa vendarle,... :ups: Tako, da to ni odvisno od tega,...

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Boleč seks
6.2.2005 21:29:31   
Pikabu
Čim bolj pogosto, pa je kmalu vse v redu. Vsaj pri nama. Sva si pomagala z multi gyn gelom, pa mož je bil izredno pazljiv in nežen, pa je bilo kmalu popolnoma brez bolečin.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Boleč seks
7.2.2005 10:13:28   
Bejba
Ena dobra stran carskega reza - tudi prvič nič ne boli in je fantastično :)-.
Sori, nič ti nisem pomagala, a ne :zmeden:?

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?