Teja N
|
Moj Timotej je bolan. Prvič. In jaz sem vsa bolana od skrbi zanj.:( Začelo se je v torek ponoči. Par ur je spal, potem se je pa zbudil ves vznemirjen in ga nikakor nismo mogli čisto pomiriti. Ni hotel ne vode, ne dude, še dojit se ni hotel, samo jokal in jamral je. Nosila sva da po stanovanju in zibala v naročju, drugje ni hotel biti. Končno je zaspal, a ko sva ga hotela položit v njegovo ali najino posteljo, se je spet popolnoma zbudil in jokal. To smo ponavljali potem skoraj tri ure. Nazadnje je le zaspal, najbrž od izčrpanosti.:( Ker ni imel vročine in se je kolikor toliko v redu počutil, sva ga zjutraj peljala v vrtec, a ko sva prišla ponj, sva izvedela, da je kar naprej spal. Doma sem mu izmerila vročino in je do večera nisem zbila pod 38. Drug dan sva obiskala zdravnico, ki je ugotovila, da ima vneto uho. Dobil je antibiotik, pa je prvo dozo izpljunil, po drugi, pozno zvečer, pa ponoči dvakrat bruhal. :(Zdaj se cartava in čisto po malem jeva dietično hrano, ki mu pa ne tekne preveč,pa antibiotika seveda ne smeva več pit. Moj revček sploh nima apetita, pa še pije bolj slabo, saj svojega čajčka, ki ga ima najraje, ne sme, da ga ne bi pognalo, šipkovega noče, voda pa je tako - tako. Pa ravno mleka in mlečnih izdelkov ne sme, to pa bi on kar naprej jedel. Je pa že dvakrat kakal in me je zdaj strah, da ne dobi driske, saj potem ima najbrž kak virus, je rekla zdravnica in bomo spet letali okoli dohtarjev. Pa ravno vikend je. :grrr: Tako, morala sem si malo dušo olajšat. Mi je že malo lažje, ker vem, da lahko težave delim z vami. Lp, Teja:)
|