|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolan otrok - kje naj spi?
8.6.2007 20:09:14   
Tinca7
Zanima me, kaj naredite tisti starši, ki imate dva otroka v eni sobi in en otrok zboli. Ali vzamete enega k sebi, da ne zboli še drugi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolan otrok - kje naj spi?
8.6.2007 20:11:15   
majas
Jaz bi ga vzela k sebi. Že če je bolan bo dosti bolj mirno spančkal ob mamici user posted image

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2007 20:30:54   
BLAŽIKA
Če je bolana sigurno spi pri meni, ker jo imam tako bolj na očesu in boljše spi, pa še pri roki sem ji in ona meni.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2007 20:46:54   
Anonimen
Jaz bi ga tudi vzela  k sebi,ga imaš tudi bolj pod nadzorom.

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2007 21:56:17   
Marogica
Naša spita vsak v svoji sobi, tudi če sta bolana, ker enostavno nista navajena spati v najini postelji. Pa sva ju vedno najprej k sebi vzela. Ta starešji reče-jaz bi v svoji postelji spal...

Kar pa se bolezni tiče....preneseta si jo lahko tudi čez dan..To zame ne bi bil razlog, da ne bi spala skupaj. Prej to, da če bi bolan otrok jokal, da ne bi zbudil zdravega, ali pa če ne bi želel spati sam...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.6.2007 21:58:56   
maca24
Jaz bi ga tudi vzela k sebi.user posted image

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.6.2007 22:00:54   
sončnica13
Naš je trenutno bolan in ga zvečer kar v njegovo postlo dam, ko pa se zbudi ga vzamem k sebi in tam spi naprej.
Se še spomnim, da smo mi tud vedno kot otroci pri mami spal in smo se veliko hitreje pozdravliuser posted image -čudežna mamičina postelja!!!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.6.2007 22:21:45   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Naša spita vsak v svoji sobi, tudi če sta bolana, ker enostavno nista navajena spati v najini postelji. Pa sva ju vedno najprej k sebi vzela. Ta starešji reče-jaz bi v svoji postelji spal...

Kar pa se bolezni tiče....preneseta si jo lahko tudi čez dan..To zame ne bi bil razlog, da ne bi spala skupaj. Prej to, da če bi bolan otrok jokal, da ne bi zbudil zdravega, ali pa če ne bi želel spati sam...

Tudi pri nas je enako.

Bolezen bosta prej prenesla eden na drugega čez dan ko se bosta skupaj igrala, kot ponoči ko sta vsak v svoji postelji in v isti sobi.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.6.2007 22:27:45   
Anonimen

Itak. Ne vem v čem je bistvo, da ponoči ne spita v eni sobi user posted image

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.6.2007 22:29:49   
thumbelina
Odvisno, koliko so otroci stari in kako so bolni. Če gre recimo samo za prehlad, jaz ne bi komplicirala. Če pa je tu visoka vročina in otrok ponoči joče in je povrhu vsega še zelo majhne (recimo starost eno leto), pa ga zagotovo vzameš k sebi, da ga božaš, lažje bo zaspal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.6.2007 22:34:26   
Jančika_
Naša dva sta zdaj imela en za drugim vodene koze in vsak od njiju je eno noč spal pri naju v postelji (oz. bolje rečeno bedel; k sebi sva ju vzela zato, da ne bi zbudila drugega).

Ko je bil mlajši star pol leta, je tavečji fasal rota virus - takrat sva ju pa držala narazen (takrat se je pač še dalo, ko je tamali itak še bolj ali manj samo ležal; zdaj bi bilo to silno težko). Mož je spal pri tavečjem v otroški sobi in negoval ga je samo on, midva s tamalim sva bila pa v dnevni in njega sem rihtala jaz. Cel teden se skoraj nismo družiliuser posted image , pa res smo pazili, dezinficirali...in nam je uspelo, da se tamali ni nalezel. Še sreča, ker tavečji je bil res bogi, pristal je celo v bolnici na infuziji, ravno za božič je bilo.

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.6.2007 9:29:04   
*maja
Pri nas nikoli noben ne spi pri nama tudi, če je bolan, so enostavno navajeni spati v svoji postelji. Če se nalezejo se lahko tudi oz. predvsem podnevi, tako da jih ponoči nikakor ne ločujemo. Zakaj že user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.6.2007 12:25:15   
tatam
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Pri nas nikoli noben ne spi pri nama tudi, če je bolan, so enostavno navajeni spati v svoji postelji. Če se nalezejo se lahko tudi oz. predvsem podnevi, tako da jih ponoči nikakor ne ločujemo. Zakaj že user posted image .

Zakaj?Ker ko so bolani,so še bolj občutljivi,cartavi,rabijo nežnosti in pomoč... Kot je napisala ena:čudežna mamina postelja!!!
Mi smo starejša vedno dajali spat k nama oz.ponavadi je ati šel v otroško k zdravemu,bolni pa je spal pri meni.To smo prakticirali do novega leta,potem pa smo dobili user posted image  user posted image ,ki spita pri nama,tak da sedaj to ne bo več mogoče!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

UUVAJANJE NA KAHLICO
NANA123

ZANIMA ME KOLIKO SO BILI STARI VAŠI OTROCI DA SOŠLI SAMI NA KAHLICO?

2 LETI (75%)

3 LETA (22%)

4LETA ALI VEČ (3%)

Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!