Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolan otrok - kje naj spi? 8.6.2007 20:11:15
|
|
|
|
majas
|
Jaz bi ga vzela k sebi. Že če je bolan bo dosti bolj mirno spančkal ob mamici
|
|
|
|
RE: Bolan otrok - kje naj spi? 8.6.2007 20:30:54
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Če je bolana sigurno spi pri meni, ker jo imam tako bolj na očesu in boljše spi, pa še pri roki sem ji in ona meni.
|
|
RE: Bolan otrok - kje naj spi? 8.6.2007 20:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi ga tudi vzela k sebi,ga imaš tudi bolj pod nadzorom.
|
|
|
|
RE: Bolan otrok - kje naj spi? 8.6.2007 21:56:17
|
|
|
|
Marogica
|
Naša spita vsak v svoji sobi, tudi če sta bolana, ker enostavno nista navajena spati v najini postelji. Pa sva ju vedno najprej k sebi vzela. Ta starešji reče-jaz bi v svoji postelji spal... Kar pa se bolezni tiče....preneseta si jo lahko tudi čez dan..To zame ne bi bil razlog, da ne bi spala skupaj. Prej to, da če bi bolan otrok jokal, da ne bi zbudil zdravega, ali pa če ne bi želel spati sam...
|
|
RE: Bolan otrok - kje naj spi? 8.6.2007 21:58:56
|
|
|
|
maca24
|
Jaz bi ga tudi vzela k sebi.
|
|
RE: Bolan otrok - kje naj spi? 8.6.2007 22:00:54
|
|
|
|
sončnica13
|
Naš je trenutno bolan in ga zvečer kar v njegovo postlo dam, ko pa se zbudi ga vzamem k sebi in tam spi naprej. Se še spomnim, da smo mi tud vedno kot otroci pri mami spal in smo se veliko hitreje pozdravli -čudežna mamičina postelja!!!
|
|
|
|
RE: Bolan otrok - kje naj spi? 8.6.2007 22:21:45
|
|
|
|
andrejaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Naša spita vsak v svoji sobi, tudi če sta bolana, ker enostavno nista navajena spati v najini postelji. Pa sva ju vedno najprej k sebi vzela. Ta starešji reče-jaz bi v svoji postelji spal... Kar pa se bolezni tiče....preneseta si jo lahko tudi čez dan..To zame ne bi bil razlog, da ne bi spala skupaj. Prej to, da če bi bolan otrok jokal, da ne bi zbudil zdravega, ali pa če ne bi želel spati sam... Tudi pri nas je enako. Bolezen bosta prej prenesla eden na drugega čez dan ko se bosta skupaj igrala, kot ponoči ko sta vsak v svoji postelji in v isti sobi.
|
|
RE: Bolan otrok - kje naj spi? 8.6.2007 22:27:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar pa se bolezni tiče....preneseta si jo lahko tudi čez dan..To zame ne bi bil razlog, da ne bi spala skupaj. Prej to, da če bi bolan otrok jokal, da ne bi zbudil zdravega, ali pa če ne bi želel spati sam... Itak. Ne vem v čem je bistvo, da ponoči ne spita v eni sobi
|
|
|
|
RE: Bolan otrok - kje naj spi? 8.6.2007 22:29:49
|
|
|
|
thumbelina
|
Odvisno, koliko so otroci stari in kako so bolni. Če gre recimo samo za prehlad, jaz ne bi komplicirala. Če pa je tu visoka vročina in otrok ponoči joče in je povrhu vsega še zelo majhne (recimo starost eno leto), pa ga zagotovo vzameš k sebi, da ga božaš, lažje bo zaspal...
|
|
|
|
RE: Bolan otrok - kje naj spi? 8.6.2007 22:34:26
|
|
|
|
Jančika_
|
Naša dva sta zdaj imela en za drugim vodene koze in vsak od njiju je eno noč spal pri naju v postelji (oz. bolje rečeno bedel; k sebi sva ju vzela zato, da ne bi zbudila drugega). Ko je bil mlajši star pol leta, je tavečji fasal rota virus - takrat sva ju pa držala narazen (takrat se je pač še dalo, ko je tamali itak še bolj ali manj samo ležal; zdaj bi bilo to silno težko). Mož je spal pri tavečjem v otroški sobi in negoval ga je samo on, midva s tamalim sva bila pa v dnevni in njega sem rihtala jaz. Cel teden se skoraj nismo družili , pa res smo pazili, dezinficirali...in nam je uspelo, da se tamali ni nalezel. Še sreča, ker tavečji je bil res bogi, pristal je celo v bolnici na infuziji, ravno za božič je bilo.
|
|
|
|
RE: Bolan otrok - kje naj spi? 9.6.2007 9:29:04
|
|
|
|
*maja
|
Pri nas nikoli noben ne spi pri nama tudi, če je bolan, so enostavno navajeni spati v svoji postelji. Če se nalezejo se lahko tudi oz. predvsem podnevi, tako da jih ponoči nikakor ne ločujemo. Zakaj že .
|
|
|
|
RE: Bolan otrok - kje naj spi? 9.6.2007 12:25:15
|
|
|
|
tatam
|
IZVIRNO SPOROČILO: *maja Pri nas nikoli noben ne spi pri nama tudi, če je bolan, so enostavno navajeni spati v svoji postelji. Če se nalezejo se lahko tudi oz. predvsem podnevi, tako da jih ponoči nikakor ne ločujemo. Zakaj že . Zakaj?Ker ko so bolani,so še bolj občutljivi,cartavi,rabijo nežnosti in pomoč... Kot je napisala ena:čudežna mamina postelja!!! Mi smo starejša vedno dajali spat k nama oz.ponavadi je ati šel v otroško k zdravemu,bolni pa je spal pri meni.To smo prakticirali do novega leta,potem pa smo dobili ,ki spita pri nama,tak da sedaj to ne bo več mogoče!
|
|
|
| Stran: [1] |
UUVAJANJE NA KAHLICONANA123ZANIMA ME KOLIKO SO BILI STARI VAŠI OTROCI DA SOŠLI SAMI NA KAHLICO?2 LETI (
75%)
3 LETA (
22%)
4LETA ALI VEČ (
3%)
Število vseh glasov: 241Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!