Azzurra
|
letos naj bi šli na Bol na Braču. Otroka bosta stara 3 leta sin in 17 mesecev hči. Zanima me, ali je kdo od vas že bil in kaj mi o tem kraju lahko poveste. Mož, ki je windsurfer in zato ciljamo na vetrovne destinacije, želi v okolico Zlatnega rata. On pravi, da naj ne bi bilo problema najti apartma kar na licu mesta, torej naj ne bi nič rezervirali vnaprej, pač pa poiskali kaj primernega ko že prispemo dol. Vedno smo namreč rezervirali vnaprej, preko neta, telefona, agencije ipd. Ok, priznam, da ko sva bila še sama, mi je bilo dosti manj mar oz sem imela manj zahtev in mi je bil ok apartma če je bil urejen, čist, zračen in lepo opremeljen. pa saj nisva bila dosti not. Zdaj pa bi vseeno rada malo večji apartma, z dvema prostoroma (ločeni spalnici ali kaj podobnega). V preteklosti sem videla tudi povsem neprimerne apartmaje za otroke (v štuku, izhod na balkon, ograja pa bog pomagaj), tako da po svoje ima mož prav, da bi si razlgedala, po drugi strani pa cvikam, da bo polno oz. da bova izvisela. Če ima kdo konkretne izkušnje glede apartmajev oz. nastanitev, bom hvaležna za kakršenkoli nasvet, kontakt ali napotek. Zanima me tudi ali je senca, če so urejene peš poti za kolesarjenje, itd ipd. lep pozdrav.
|