ČebelicaMaja
|
Pri meni je bilo enako- naj ti povem, da je, dokler otrok samostojno ne stoji, to pomeni z istegnjenimi nogicami, gl. pokazatelj napredka teža, šele kasneje, ko stoji je pokazatelj napredka višina (tako so meni rekli v dispanzerju). Jaz sem dojila še naprej, sem ji pa dodajala najprej Conformil zaradi krčkov, potem pa Aptamil 2, na katerem smo še sedaj. Pa ni bilo prav nobenega problema, ni zavračala ne dojke, ne flaške, bila pa je sita, zadovoljna, napredovala je in jaz sem bila pomirjena. Poskusila sem vse 8pumpanje, počivanje, čaji, polente, ni da ni), da bi povečala količino mleka, pa ni šlo- potem mi je tudi zdravnica rekla, da nekatere pač ne morejo normalno dojiti, četudi se trudijo- tako, da žal ni vse v povpraševanju in prav zaradi takih mnenj sem se v začetku ful sekirala... tebi se ni treba, važno je, da sta in mamica in zadovoljna... so pa prednosti tudi v kobiniranju, tako, da je v vsem tem tudi nekaj dobrega