beba76
|
Z našim 18 mesečnikom smo bili danes pri zdravnici - doma in ima mlado muco. Pa sem seveda pričakovala, da bo Gal ves navdušen nad njo, on pa se je tega mačka bal, kot bi videl samega vraga. Kar tulil je in kričal "ne, ne, ne...", ko je muca šla proti njemu. Pa smo mu vsi govorili, da je muca prijazna, da se igra, da mu ne bo nič naredila, a ni zaleglo. Ko sem imela mačka v rokah, je bilo o.k. ko pa sem ga dala na tla, pa se je drl in malo ne tresel od strahu. Potem se je zaigral z avtomobilčkom in nekak za trenutek pozabil na muco. Le ta pa se u je naenkrat znašla med nogami in ko jo je zagledal, po moje ni veliko manjkalo, da bi mu srček padel v hlače. Se mi je kar smilil ubogi revček. Pa da ne boste mislile, da je prvič v življemju videl mačka Res pa je, da ni bilo nikdar prilike, da bi se s kakim igral ali ga božal. Pri tašči sicer imajo mačke, a same neke bolj potepuške sorte in ga nisem nikdar pustila k njim, da ne bi česa staknil. Jih je gledal, vedel in povedal, da je to muca, zdaj pa se obnaša, ko da bi videl marsovca Mi je bilo ful hudo, ko sem to zraven gledala, po drugi strani, pa je, verjemite bilo smešno, kak je bežal pred muco, ko se mu je ta približala na kake tri metre. In, kako naj ga zdaj pepričam, da muca ni zmaj in da mu ne storila žalega??
|